Doldur Boşalt #2 | 14 Temmuz | 23:30

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sürekli gol sorunu için Pedro diyoruz ancak 1 sene önce daha geride oynayan Sergio 20 golü görmüş. Bu yüzden onu ileri atıp defansif yükünü azaltarak önünde Seferoviç ile birlikte enteresan bir skor katkısı alabiliriz diye düşünüyorum. Pedro parasına da 2 tempolu orta sahaya + bek çözülebilir.
Reis dediğin olur ama sağ beke yabancı kerem yerine yabancı golcü kanat forvet ve seferovic tarzı biri lazım. Sanki baya maliyetli olur. Ortasahalardan biri de ndiayenin beyinlisi olmalı bence

Muslera-Mert-Nelsson-Abdulkerim-Pva-Sergio-Gueye-Joao Pedro-Kerem-Yunus-Kouame

O kadar forvet konusu varda, şu hazırlık maçındaki 1 pozisyonda top sürmesiyle beni anlık heyecanlandıran Eren Aydın'ı niye dillendirmiyoruz daha fazla.

o pozisyonu görünce bir an küçük Baros hissiyatı doğdu bende

Reis dediğin olur ama sağ beke yabancı kerem yerine yabancı golcü kanat forvet ve seferovic tarzı biri lazım. Sanki baya maliyetli olur. Ortasahalardan biri de ndiayenin beyinlisi olmalı bence
Kerem ve Yunus'u Hagi misali besleyecek ve skor katkısını arttıracak biri gibi düşündüm Sergio'yu. Kendisi de 10 golü görür gibi. Tamamen bir fikir zaten.

Sürekli gol sorunu için Pedro diyoruz ancak 1 sene önce daha geride oynayan Sergio 20 golü görmüş. Bu yüzden onu ileri atıp defansif yükünü azaltarak önünde Seferoviç ile birlikte enteresan bir skor katkısı alabiliriz diye düşünüyorum. Pedro parasına da 2 tempolu orta sahaya + bek çözülebilir.
%100 katılıyorum umarım hocada görür.

eren aydın her türlü forvet rotasyonuna girmeli. 2 tane 90 dakikasını izledim, baya baya topçuydu çocuk. fiziğini geliştirirse santrafor yoksa kanat forvet. her türlü gideri var.

Kerem ve Yunus'u Hagi misali besleyecek ve skor katkısını arttıracak biri gibi düşündüm Sergio'yu. Kendisi de 10 golü görür gibi. Tamamen bir fikir zaten.
ikinci 8 oynayabilen bir profil alırsak dediğine %100 katılırım. yay çevresinde cez sahası dışından gelip şutu olan adam özlemim çok var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt