Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.244
- 5.955
- 1.483
Erden Timur’dan çok ümitliydim ama tencere kapak olmuş Dursunla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6 numaraya bu saatten sonra
Gueye
Torreira
gibi bir isim anca yangina sondurur.
Medyaya ismi çıkmamış isimler vardır. Belki eğri gemi doğru sefer olur gelince anlayacağız ancak bunu. Şimdiye kadar yaptıkları yabancı transferlerin kaliteleri beni memnun ettiği için güveniyorum.Renktaş tarz olarak katılıyorum ama panik transferleri dönemine girdik. Bir listede kaç kişi olabilir, 10 kişi yattı şimdiden.
Bu sene avrupa macerası da olmayan cimbomun ocak ayına kadar sorunu içerden çözüp ocakta yeni fırsatlar kovalayacağı ve okan hocanın da bunu onayladığı minvalinde haberlerle geçiştirmesinler de sonunda, lastik gibi uzayan şeylerin sonu hiç hayırlı olmuyoYönetim en başta taraftarında kafaya taktığı 6 numarayı indirse diğer transferler için bu kadar yangın olmazdı büyük stratejik hata oldu. Neyse artık bu saatten sonra en azından tartışmasız isimler gelirde kapanır bu mevzu.
ne utancam lan simdi geldim eve daha yotgunum yatıcam
Gecen sezon biz aliyorduk murici göya.Muric yasladı Konya 3
Bilmem haberlere göre Harit- Evander(ikisi de içime sinmiyor keşke Livaja olsa) 10 no adayı 6 no için yeni isim yok şu an.adaylar kim