Doldur Boşalt #4 | 21 Temmuz | 22:00

Arambarri'nin takımdan ayrılması ihtimaline dair bir haber çıkmadı mı? Bize değil yani herhangi bir takıma... Kontratının son yılı. Para varsa gidip alalım bari ya... Bırakmıştım peşini ama...

Renktaş tarz olarak katılıyorum ama panik transferleri dönemine girdik. Bir listede kaç kişi olabilir, 10 kişi yattı şimdiden.
Medyaya ismi çıkmamış isimler vardır. Belki eğri gemi doğru sefer olur gelince anlayacağız ancak bunu. Şimdiye kadar yaptıkları yabancı transferlerin kaliteleri beni memnun ettiği için güveniyorum.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ali Akman'ın alınması bence iyi olur. Sefer ile çift forvet de oynar kanat olarak da oynar. Kadroya derinlik katar. İnşallah makul bir satın alma opsiyonu olur. Yalnız bir yabancı forvet daha alıyorsak Gomis'i dehlemek gerek.

Murhana sorum

Boşta olan türk stoperler listesini hangi motivasyonla hazırlamıştı hiç alakası yokken

Herks cevaplasın fb,bjk ve tsden birer oyuncu alsalar kim olurdu şuan

Yönetim en başta taraftarında kafaya taktığı 6 numarayı indirse diğer transferler için bu kadar yangın olmazdı büyük stratejik hata oldu. Neyse artık bu saatten sonra en azından tartışmasız isimler gelirde kapanır bu mevzu.
Bu sene avrupa macerası da olmayan cimbomun ocak ayına kadar sorunu içerden çözüp ocakta yeni fırsatlar kovalayacağı ve okan hocanın da bunu onayladığı minvalinde haberlerle geçiştirmesinler de sonunda, lastik gibi uzayan şeylerin sonu hiç hayırlı olmuyo

Bizden bir yol olmaz. Bu kadar adamın ismi gecti alamadilar simdi gider sıtmaya razı edip Carvalho'ya milyonlari gömerler. Taraftarda Etebo gibi biri gelmesin diye Carvalho gibi statik birine denize düşen yılana sarılır misali atlar

Geri
Üst Alt