Doldur Boşalt #4 | 21 Temmuz | 22:00

1658431461992.webp

Yakup Çınar böyle demiş

Grillitsch'in menajerlik şirketi, Brighton ile anlaştıklarını söylüyor. Oyuncunun babasının Galatasaray'dan 3.5 milyon Euro imza parası talep ettiğini duydum.

Houssem Aouar'in kontrati 2023'te bitiyormus. Betis'le anlasamadi maas taleplerinden dolayi. Ingiliz ekipleri yanasmiyor.

Sizce olasiligi var mi? Cok maliyetli olsa bile ben cok isterim. Sizce orta sahada istediklerimizi yapabilecek biri mi, uyumlu olur mu Oliveira/Grillitsch vs. ile?

Yakup Çınar böyle demiş

Grillitsch'in menajerlik şirketi, Brighton ile anlaştıklarını söylüyor. Oyuncunun babasının Galatasaray'dan 3.5 milyon Euro imza parası talep ettiğini duydum.
yakupa ne desek olmaz şimdi.paso sallıyo,brightonu reddetti dedikten sonra anlaştı diye bişey uydurmasaydı bari

Harit'in almanyadaki son senesi iyi. Fvleri saçma bir herif olmasa daha iyi istatistik kasabilirdi. Bonservis ve maaşda uçmazsak faideli bir transfer olacağını düşünüyorum?

Arnautovic'e sıcak bakıyor musunuz?

(33) *yas dan bagimsiz 4/4 luk transfer olur kanaatindeyim.
bu sezon bologna ile izledigimde mest olmustum performansin dan ve de istikrarindan dolayi.
34 mac civari oynadi yanilmiyorsam , bunlarin 33'u ilk 11
14 gol az buz degil bolgna kalibresi ve kadro kalitesindeki bir takim baglaminda.

juve cok istiyordu. allegri bayagi begeniyor kendisini, hatta lig biter bitmez bi on gorrusme yapmislardi okudugum kaynak dogrultusunda. juve rotasyon denkleminde kullanmasi olagan-sayet alirlarsa.
bize ve lige gelirse ligin uzerinde is yapar. kanimca.

@yakupcinar: Grillitsch'in menajerlik şirketi, Brighton ile anlaştıklarını söylüyor. Oyuncunun babasının Galatasaray'dan 3.5 milyon Euro imza parası talep ettiğini duydum.

gecmis olaa

Yakup:

Grilis menajerlik sirketi, brightonla anlastigina soyluyor

3.5m euro imza parasi istemis babasi

Yakup'u tasimayin abi biriniz yazdi hepiniz yazmayin. Kolpator. Haluklarin yayinini bekleyelim G.D. bir seyler diyecektir ona gore en gec bugun gelecekti cunku

(33) *yas dan bagimsiz 4/4 luk transfer olur kanaatindeyim.
bu sezon bologna ile izledigimde mest olmustum performansin dan ve de istikrarindan dolayi.
34 mac civari oynadi yanilmiyorsam , bunlarin 33'u ilk 11
14 gol az buz degil bolgna kalibresi ve kadro kalitesindeki bir takim baglaminda.

juve cok istiyordu. allegri bayagi begeniyor kendisini, hatta lig biter bitmez bi on gorrusme yapmislardi okudugum kaynak dogrultusunda. juve rotasyon denkleminde kullanmasi olagan-sayet alirlarsa.
bize ve lige gelirse ligin uzerinde is yapar. kanimca.
Iste benle ayni fikirde olan bir renktas. Arnautovic gelsin ötturur ligi

@yakupcinar: Grillitsch'in menajerlik şirketi, Brighton ile anlaştıklarını söylüyor. Oyuncunun babasının Galatasaray'dan 3.5 milyon Euro imza parası talep ettiğini duydum.

gecmis olaa
herif paso salıyo musap.ruzgara göre yön alıyo.erden danimarkaya uctu dedi daha bugun.yalan cıktı .grilitsh brightonu reddetti dedi.daha ne olsun,nico shira kolpacısı twit attı diye gaza gelmiştir şimdi de

Harit yerine Vargas daha iyi olmaz mı? Ne vereceği belli bir oyuncu.

Geri
Üst Alt