- 25 Ocak 2010
- 53.462
- 39.122
- 3.923
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yakupa ne desek olmaz şimdi.paso sallıyo,brightonu reddetti dedikten sonra anlaştı diye bişey uydurmasaydı bariYakup Çınar böyle demiş
Grillitsch'in menajerlik şirketi, Brighton ile anlaştıklarını söylüyor. Oyuncunun babasının Galatasaray'dan 3.5 milyon Euro imza parası talep ettiğini duydum.
Danimarka genel olarak cok guzel oynuyor ya. Braithwaite'i de ben o yuzden istiyorum zaten Xavi geldiginden beri oynamadi hicBen Dolberg'i milli takımında beğeniyordum. Kulüp takımlarında çok izlemedim ama.
Arnautovic'e sıcak bakıyor musunuz?
Iste benle ayni fikirde olan bir renktas. Arnautovic gelsin ötturur ligi(33) *yas dan bagimsiz 4/4 luk transfer olur kanaatindeyim.
bu sezon bologna ile izledigimde mest olmustum performansin dan ve de istikrarindan dolayi.
34 mac civari oynadi yanilmiyorsam , bunlarin 33'u ilk 11
14 gol az buz degil bolgna kalibresi ve kadro kalitesindeki bir takim baglaminda.
juve cok istiyordu. allegri bayagi begeniyor kendisini, hatta lig biter bitmez bi on gorrusme yapmislardi okudugum kaynak dogrultusunda. juve rotasyon denkleminde kullanmasi olagan-sayet alirlarsa.
bize ve lige gelirse ligin uzerinde is yapar. kanimca.
herif paso salıyo musap.ruzgara göre yön alıyo.erden danimarkaya uctu dedi daha bugun.yalan cıktı .grilitsh brightonu reddetti dedi.daha ne olsun,nico shira kolpacısı twit attı diye gaza gelmiştir şimdi de@yakupcinar: Grillitsch'in menajerlik şirketi, Brighton ile anlaştıklarını söylüyor. Oyuncunun babasının Galatasaray'dan 3.5 milyon Euro imza parası talep ettiğini duydum.
gecmis olaa