Doldur Boşalt #4 | 21 Temmuz | 22:00

Ayhan teknik ekibe gelmese sittinsene buraya getirtmezdi çocuğu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Carvalho
Onana
Getafe'de oynayan eleman
Geriye kim kaldi?

Tostos abim adamlarına gueye, carvalho, ndombele, grilitsch haberleri yaptırıp yerine mahmutu alır tüm sene yağlı surat istifa diye dolaşırız yine

6 numaraya Grillitsch'in alternatifi için sona yaklaştığımıza dair bir isim çıkmaması çok ilginç. Eskiden adı geçenler var ama ciddiye binen yok. Halbuki çoktan duyulmuş olması gerekiyordu kime odaklandığımız... Tabi durup durup aniden gizli transfer yürütmeyi öğrenmediysek...

Piyasada bunların alabileceği kim var renktaş. Önerdikleri max bonservis 5 milyon, maaş 2. Kim varmış bu paraya getirebilecekleri piyasada. Max gelecek isim Carvalho, maliyeti 2 katı Grillitsch'in. Anlaştığımız adama fazla diyip yatırıyorlar. Pedro'nun da maliyetleri çok değil bu arada, normal.
Grillish kaliteden bağımsız tarz olarak doğru bir sim değil oraya daha dinamik biri lazım. Pedro ise bize gayet uyardı burada ilk çıktığında neler dendiğini hatırlıyorum. Ama yönetimin menajere %10 haricinde 2.5 milyon ekstra komisyon vermemelerini anlayışla karşılıyorum. Şimdiye kadar yaptıkları transferlerin kaliteleri beni tatmin etti o yüzden de güveniyorum.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Transferde bir anlasmazlik oldugu cok belli.

Cenk Ergun, ayni 2017-2018 gibi butun transferleri kendi yurutup, hepsine kendi bitirecek sandi.

Orda, Erden devreye girdi ve kendisine pasivize etti.

Surec bundan ibaret.

Geri
Üst Alt