Samet Fayda
Parçalı Üye
- 7 Temmuz 2019
- 3.004
- 2.373
- 648
Abdulkerimin acelesi varmis gibi 3 milyonu hemen sayanlar 2 milyon yuzunden Grilish Pedroyu alamadi mzmmxmxmxx
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz kendi kendimize gol yemişiz ztnTransferde bir anlasmazlik oldugu cok belli.
Cenk Ergun, ayni 2017-2018 gibi butun transferleri kendi yurutup, hepsine kendi bitirecek sandi.
Orda, Erden devreye girdi ve kendisine pasivize etti.
Surec bundan ibaret.
En son toplandıklarından sonra Haris, Dubois transferleri bitti. Şimdi 6-10 no transferleri biter umarım.erden timurun danimarka planı yok yarın erden-dursun-cenk üçlüsü toplanacak
adaylar kimEn son toplandıklarından sonra Haris, Dubois transferleri bitti. Şimdi 6-10 no transferleri biter umarım.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Renktaş tarz olarak katılıyorum ama panik transferleri dönemine girdik. Bir listede kaç kişi olabilir, 10 kişi yattı şimdiden.Grillish kaliteden bağımsız tarz olarak doğru bir sim değil oraya daha dinamik biri lazım. Pedro ise bize gayet uyardı burada ilk çıktığında neler dendiğini hatırlıyorum. Ama yönetimin menajere %10 haricinde 2.5 milyon ekstra komisyon vermemelerini anlayışla karşılıyorum. Şimdiye kadar yaptıkları transferlerin kaliteleri beni tatmin etti o yüzden de güveniyorum.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Renktaş tarz olarak katılıyorum ama panik transferleri dönemine girdik. Bir listede kaç kişi olabilir, 10 kişi yattı şimdiden.
Grillish neden olmuyormus beyler?
O her sene cikiyor kurt taraftar yemedi onu.Sponsor muhabbeti'de boş cıktı.
Actim konuu simdiSponsor muhabbeti'de boş cıktı.
Galatasaray adına bir kaç kişi görüşmüş adamla. Bunlardan biri söz vermiş kulüp adına ama daha sonra daha düşük bir ücrete anlaşmak istemişiz. Adam da İngiltere'den teklif gelince oraya gitmiş. Spor Gecesi'nde bu imalar yapıldı.Grillish neden olmuyormus beyler?