Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.228
- 42.969
- 3.748
Herks cevaplasın fb,bjk ve tsden birer oyuncu alsalar kim olurdu şuan
Gedson-Altay-Trezeguet
Normalde ugurcani isterdim de fbden topçu bulamadım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herks cevaplasın fb,bjk ve tsden birer oyuncu alsalar kim olurdu şuan
Umarım dediğin gibi olur. Bir isime teklif götürmeden isim medyaya sızıyor gibi daha çok.Medyaya ismi çıkmamış isimler vardır. Belki eğri gemi doğru sefer olur gelince anlayacağız ancak bunu. Şimdiye kadar yaptıkları yabancı transferlerin kaliteleri beni memnun ettiği için güveniyorum.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yine bensiz mi gezdin vicdansız Danyalne utancam lan simdi geldim eve daha yotgunum yatıcam
Düşmez kalkmaz Bir AllahArambarri düşer mi bize?
Ulan 3 kuruş paraya şu adamı alamadık yaw geçen sene. İş bilmez yöneticiler yüzünden
aylar sonra cıkmıs olabilirim ani geliştiYine bensiz mi gezdin vicdansız Danyal
Gelen oyuncularda öyle olmadı.Umarım dediğin gibi olur. Bir isime teklif götürmeden isim medyaya sızıyor gibi daha çok.
Toplantı sonrası karar alırlar. Pazartesi salı gibi gelişme olur. Ondan sonra lige az kala firsat transferleri ile noktayı koyarlar.P.tesi ye kadar hiç bisey olmaz artık durgun geçer gibi
sergio ve seferovic önceden isimleri çıkmıştı
İyi bir cimbomlu transferin uzayınca sarpa saracağını anlıyor oradan sürpriz olmadı.Bu sene avrupa macerası da olmayan cimbomun ocak ayına kadar sorunu içerden çözüp ocakta yeni fırsatlar kovalayacağı ve okan hocanın da bunu onayladığı minvalinde haberlerle geçiştirmesinler de sonunda, lastik gibi uzayan şeylerin sonu hiç hayırlı olmuyo
Burada ismi bizimle anıldığında çöp ilan edilmişti.Ulan 3 kuruş paraya şu adamı alamadık yaw geçen sene. İş bilmez yöneticiler yüzünden