Doldur Boşalt #7 | 14 Temmuz | (1 Yıllık Jübile/ÖZEL YAYIN) https://twitter.com/i/spaces/1yNGaNNlnMEJj

Takımdaki kanatların hepsi ters ayaklı. Bir tek Barış ve Rashica çizgiyi kullanan oyunculardı. Barış forvete kaydı. Rashica da şimdilik kadroda yok. 2 ters ayaklı oyuncuyla geride bekleyen takımları açmak çok zorlaşıyor. Milli takımda da bu sıkıntı çekiliyordu.
Angelino arkasında Kazım'la oynayabilir gerekirse.

Ben kontratakta da top taşınması değil ama doğru organizasyon, koşular ve paslarla umut vaat eden kontratağı pozisyona çevirme becerisi kıtlığı çektiğimizi düşünüyorum. Bugün için değil geçen sezondan bahsediyorum. Öne geçtikten sonra bir sürü 4'e 2, 4'e 3, 3'e 2 falan bir sürü fırsat yakalıyoruz ama kötü bir pas tercihiyle falan heba oluyorlardı sıklıkla...

Ama hem Robben hem de Ribery ikisi de cizgiye kadar inip zayif ayaklariyla topu iceri gönderebiliyorlardi.

spor medyasıyla ilgili yorumları alabiliriz,kulüp çok pasif kalmıyormu özellıkle yagız uzerınden operasyon var gibi

Geçen sezon başı Kerem-Yunus kanatlarıyla baya zorlanmıştık rakipleri açmakta. Sağa Rashica girince hücum çeşitliliği arttı.

Geri
Üst Alt