Domenec Torrent: "Arda Turan’ın futbol oynayacak kondisyonu yok"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1652730230502.png

Soru: Arda Turan neden oynamadı?

Domenec Torrent: "Arda Turan’ın futbol oynayacak kondisyonu yok"

Domenec Torrent: "Yunus çok iyi oyuncu. Adana'da ne işi var, bilmiyorum."

Domenec Torrent: "Fatih Terim'e azıcık değil, çok saygı duyuyorum."

adam gitmeden bombalari patlatiyor

Hiç kadroya almasan neyse de ama Kadıköy'de falan oyuna aldın göbekli herifi.

Tamamen kendinle çelişiyorsun.

Bu adam Muslera ve Gomis’i belki takımda kalırım diye oynatmıyorsa ben de adam değilim. İşine gelince realist, işine gelince meteryalist

Dengesiz herif o zaman 2 hafta öncesine kadar Morutan ve bay yerine niye arsayı kadroya hatta oyuna alıyordun

o yüzden mi Fener deplasmanında ya da takip eden maçlarda yedekte müdahele olarak oturttunuz Senor Torrent....

yanlız yemek yediğini söylediğin adamı gömdün ...onu koydun yedeğe...

hadi açıkla.

Tercume de falan hata mi var cok tuhaf cumleler bunlar

Dogrusunu soylemis ama uyguladigi seylerle celiskili

Dobra adamları severim. Iyi hoca olmasa bile lafı gevelemiyor.
Konuşursam yer yerinden oynayacak diye boş laf da etmiyor.
Yapıştır hocam.

Yav sizde olaya yanlis tepki veriyorsunuz. :) Neden o zaman daha once bir macta forma sansi vermis? Insan hatasindan donemez mi? Belki o zaman Arda'ya sans verip futbola donmesi icin az da olsa bir sansi olabilir mi diye bakmis olabilir, sonra olmayinca kesti kadrodan zaten.

Arda'nin bu saatten sonra futbol oynamasi bu seviyede imkansiz ama sans verip sonra bakti bundan birsey olacagi yok demistir kanaatimca.

Yav sizde olaya yanlis tepki veriyorsunuz.. Neden o zaman daha once bir macta forma sansi vermis? Insan hatasindan donemez mi? Belki o zaman Arda'ya sans verip futbola donmesi icin az da olsa bir sansi olabilir mi diye bakmis olabilir, sonra olmayinca kesti kadrodan zaten.

Arda'nin bu saatten sonra futbol oynamasi bu seviyede imkansiz ama sans verip sonra bakti bundan birsey olacagi yok demistir kanaatimca.

O kumarı oynayacak pek lüksümüz yoktu sanki be Alper Admir yav. normal bir vaziyette dediğin doğru ama bahsettiğimiz adamda sorgulanması anormla olmayan bir topçu.

İşin açıkçası zerre acımıyorum Arda ya yaptıklarıyla başına gelen herşeyi hak etti

O kumarı oynayacak pek lüksümüz yoktu sanki be Alper Admir yav. normal bir vaziyette dediğin doğru ama bahsettiğimiz adamda sorgulanması anormla olmayan bir topçu.
Tamamda kadro kisitli herif kenara bakiyor sahaya surecek kaliteli oyuncu bulamayinca, o eski Barcelona zamanindaki Arda az da takima katki verebilir mi dusunmus olabilir bence.

Kondisyonu olmadığını anca bu hafta gerçekleştirilen idmanlarda mı anladın hocam yoksa Arda nın tur rehberi değilim sözü mü etkili oldu

Geri
Üst Alt