Domenec Torrent: "Arda Turan’ın futbol oynayacak kondisyonu yok"

Yav sizde olaya yanlis tepki veriyorsunuz.. Neden o zaman daha once bir macta forma sansi vermis? Insan hatasindan donemez mi? Belki o zaman Arda'ya sans verip futbola donmesi icin az da olsa bir sansi olabilir mi diye bakmis olabilir, sonra olmayinca kesti kadrodan zaten.

Arda'nin bu saatten sonra futbol oynamasi bu seviyede imkansiz ama sans verip sonra bakti bundan birsey olacagi yok demistir kanaatimca.
İdmanda görüyordur yav

İdmanda görüyordur yav
Zaten Arda'nin ayagina top yakisiyor bizde de bu sezon en buyuk problem kaliteli ayaklarin cok az olmasi. O da biliyor Arda'da kondisyon yok ama belki sans verirsem Arda kendine daha iyi bakar ve oynamaya baslar diye dusunmus olabilir diyorum sonra Arda o isigi vermeyince daha da kadroya almaz oldu. Benim umidim yoktu zaten ama daha once ona neden bir iki macta sans vermesini buna bagliyorum.

Domenec Torrent: "Yunus çok iyi oyuncu. Adana'da ne işi var, bilmiyorum."

Yav sizde olaya yanlis tepki veriyorsunuz.. Neden o zaman daha once bir macta forma sansi vermis? Insan hatasindan donemez mi? Belki o zaman Arda'ya sans verip futbola donmesi icin az da olsa bir sansi olabilir mi diye bakmis olabilir, sonra olmayinca kesti kadrodan zaten.

Arda'nin bu saatten sonra futbol oynamasi bu seviyede imkansiz ama sans verip sonra bakti bundan birsey olacagi yok demistir kanaatimca.
40 küsür sene futbolun içinde olan bir insan ardadan birşey olmayacağını ilk idmanda anlamadıysa boşuna tartışıyoruz demektir.
Max 15 dakika yeterli.
Kendisi de ardanın hoca versiyonu olduğundan anlamaması doğal.
Adama sorarlar futbol hayatı ben sakatım demeyle geçen taraftarın girerken ıslıkladığı feghouliyi niye oynatmış kondisyonu mu varmış.

2 dk oynamak için de mi kondisyonu yoktu

saçma açıklama

ardayi hazmetmem ama babel fegh gibileri oynatacaksan ardayi niye oynatmiyon

Tamamda kadro kisitli herif kenara bakiyor sahaya surecek kaliteli oyuncu bulamayinca, o eski Barcelona zamanindaki Arda az da takima katki verebilir mi dusunmus olabilir bence.
haklsıın o açıdan ama bunun idmanı yok mu hafta içi performans gözlemleyecek edecek - orada çok doktor işler mi yaptı ki acaba ? (sanmıyorum)

yedek kulübesi diyorsun - Barış Alper aynı mevki daha hızlı ve dinamik- adamın 80 den önce girdiği maç yok neredeyse sezon boyu(ilk yarıyıda katıyorum buna ). Morutan tamamen kalemi kırılmış gibi dışarıda kaldı.

Bir kaç konu hariç sanki FT nasıl tercihler yapmış ise - en bozmayayım gibisinden işleri oldu Torrentin - ben tüm kadroyu iyice analizle işlediğini, oynatmak istediğine göre şekil verme çabasını görmedim yalan yok. E başkan adaylarının demeçlerinden sonrası için çok yadırgamıyorum profesyonel bulmasamda.

Yav bize ne Arda'nın dönmesinden

Kaç tane genç kanat varken gitti herifi kadroya aldı her maç şimdi kondüsyonu yok oldu.

Hayır kondüsyonu olsa ne olacak

haklsıın o açıdan ama bunun idmanı yok mu hafta içi performans gözlemleyecek edecek - orada çok doktor işler mi yaptı ki acaba ? (sanmıyorum)

yedek kulübesi diyorsun - Barış Alper aynı mevki daha hızlı ve dinamik- adamın 80 den önce girdiği maç yok neredeyse sezon boyu(ilk yarıyıda katıyorum buna ). Morutan tamamen kalemi kırılmış gibi dışarıda kaldı.

Bir kaç konu hariç sanki FT nasıl tercihler yapmış ise - en bozmayayım gibisinden işleri oldu Torrentin - ben tüm kadroyu iyice analizle işlediğini, oynatmak istediğine göre şekil verme çabasını görmedim yalan yok. E başkan adaylarının demeçlerinden sonrası için çok yadırgamıyorum profesyonel bulmasamda.
Zaten idmanlari iyimis bu herifin, bunu herkes teyit ediyor gecen gun Yilmaz Vural bile bunu soyledi bir roportajda ama herif coach degil, yani iyi bir calistirici zaten bir kac oyuncunun fizik durumu Torrent'den oncesi ve sonrasina bakarsak ciddi farklar oldugunu gozlemledik. Arda'nin antrenman performansindan bahsetmiyorum zaten, sadece onu futbola donmesi icin (kafa olarak) bir sans vermek istedigini dusunuyorum ama Arda zaten kafada futbolu bitirdigi icin artik bundan bir cacik olmaz daha demistir ayni bizim gibi :D

Yav bize ne Arda'nın dönmesinden

Kaç tane genç kanat varken gitti herifi kadroya aldı her maç şimdi kondüsyonu yok oldu.

Hayır kondüsyonu olsa ne olacak
Biliyorum bence Arda'yi kafa olarak futbola donmesi icin daha once sans verdigini dusunuyorum ama olmayinca o da anlamistir olayi zaten. Yoksa antrenmanlarda fizik durumunu biliyordur elbet. Genc oyunculara gelirsek, puan almak icin bilerek yapti bence yani tecrubeli oyuncular ile biraz daha puan toplarim kafasinda ilerliyor.

Domenec Torrent: "Fatih Terim'e azıcık değil, çok saygı duyuyorum."

Zaten idmanlari iyimis bu herifin, bunu herkes teyit ediyor gecen gun Yilmaz Vural bile bunu soyledi bir roportajda ama herif coach degil, yani iyi bir calistirici zaten bir kac oyuncunun fizik durumu Torrent'den oncesi ve sonrasina bakarsak ciddi farklar oldugunu gozlemledik. Arda'nin antrenman performansindan bahsetmiyorum zaten, sadece onu futbola donmesi icin (kafa olarak) bir sans vermek istedigini dusunuyorum ama Arda zaten kafada futbolu bitirdigi icin artik bundan bir cacik olmaz daha demistir ayni bizim gibi :D
aynen öyle

Arda bugün ne ile vedayı hakederdi : Torrent yeni geldi , FT 'nin üzerinde geldi görüşüyle takımı gazlayan kaptan olmalıydı Muslera ile baraber (Hadi muslera sakattı işler tam yokuş aşağı olmadan önce)

Haydi o zaman bir görevini yaptı derdim. Futbol olarak ne çıkacak - adamın sakalları bile ağırmış mental hali midir nedir artık.

Morutan soyutlanmış mı - tut kolundan ilgilen , kaptan değil misin ? GS 'nin evaldıyım demiyor musun? Gençleri yenileri motive etmesi gerekirdi. (Hemde TD olmak isterse ileriki kariyerinde bu tür ortamlarda iş yapmalıydı - bence hiç yapmadı , Babel daha çok toparlamıştır takım moralini sezon boyu)

Biliyorum bence Arda'yi kafa olarak futbola donmesi icin daha once sans verdigini dusunuyorum ama olmayinca o da anlamistir olayi zaten. Yoksa antrenmanlarda fizik durumunu biliyordur elbet. Genc oyunculara gelirsek, puan almak icin bilerek yapti bence yani tecrubeli oyuncular ile biraz daha puan toplarim kafasinda ilerliyor.
Tamam da tecrübeli dediğin Arda yani ahı gitmiş vahı kalmış

Babel falan fizik olarak diriydi Arda koca göt ve göbekle çıktı sahaya

3816388C-6ECF-4682-9F45-CBD0F99BB410.webp

Adam aslında kısaca ; bu kulübün potansiyelinin farkındayım, 3-5 kişinin tekeline sokulmazsa bambaşka şeyler olabilir ama o kişiler gölgesini kulübün üzerinden çekmiyor diyor

Geri
Üst Alt