Domenec Torrent, Galatasaray‘da İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsim olarak yanlış olduğunu düşünüyorum. Yönetim açısından da yeni hocayı zaman kaybetmeden getirmek olumlu

keskin bir düşüşe vesile olmuş

new yorkta da vieradan sonra daha iyi puan toplamış ki viera iyi hoca baya

İlk sene nyc 1.46 sonra 1.82

Flmngo 1.92 Açıkçası çok büyük risk almış oluyoruz yani nasıl bir ışık gördüler bilemiyorum kariyerli bir hocanın yardımcısını tutup getirmek izlemeden etmeden yapılacak bir risk değil.

Ayrıca ben Fatih Terim’in bile başarılı olamadığı bir pas oyununda yabancı hocanın başarılı olmasını ihtimal dahi göremiyorum.

Genellikle yabancı hocalar özellikle İspanyol hocalar taktik ve formasyon bilgisini verip kenara çekilip izlemeyi tercih ederler oyuncularla birebir iletişimleri daha zayıftır.

Hal böyleyken bu takımı nasıl toparlayacak pek Ümitli değilim açıkçası

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizde çok iyi almanca biliyoruz Musap
sol taraf zaten ingilizce gibi

athletic 4
defense 5
mentality 13
altyapi 16
ofansif 12
taktik 13
teknik 15

kaleci antrenörlügü 5-6-1

adaptasyon 14
disziplin 8
liderlik 12
motivasyon 11
sonuc odakligi 13

oyuncu potansiyel bilimi 15
taktiksel bilgi 15

Işıltan ın yalan söylediği ortaya çıktı. 3 aya hep beraber giderler.

Elmas vasıfızıda gitseydi keşke getirdiği adama bak kimsenin fikri yok, bilgi yok. Umarım elmas denen vasıfsızın bu hamlesi tarafata yıkılmaz vay siz hoca gitti diyordunzu alın size hoca gibi.

Kısa süreli direk ilk getilecek kişi Okan'dı. Yazın da duruma göre bir plan çizilirdi. Umarım başarılı olur yeni hoca.

Ama rahat bırakmayacaklar bu adamı emin olun. Basını bir yandan, Florya'da ki yalakalar bir yandan, Arda gibi çıban başılar bir yandan. Hocanın işi zor.

Reykard'da böyle gelmişti.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu herifin arjantinde bir takimla anlasmak uzere oldugunu, asıl gorusulen ismin Rodolfo borrell oldugunu soyleyenler var Asporda.

Borrell de pepin yardimcisi

Gözüm tutmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt