Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teknik Direktör Nöbeti başlığı devam edecek gibi adminim.Seni anti-torrent saflarına alalım reis yavaştan..
İçerik neydi reis
Ben de öyle düşünüyordum reis ama bir faydasını göremedik kaç yıldır.Tugay yardimci td karari cok yanlis olur, tugay dan belki cok iyi bir SD olur ingilterede yillarca oynadi icin az da olsa bir cevresi vardir ama yardimci td icin uygun degildir
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
FT hocamın netflik belgeselini torrentten çekenlere savaş açacağız.Seni anti-torrent saflarına alalım reis yavaştan..
biletini de ayarlamışlar üstatHah Fonseca eeeaaabi falan derken gele gele bu ne idüğü belirsiz herif geldi.
Yaşlı diye gitmedi ki reis başarılı olsa ömrü vefa ettiğince kalırdı zaten66 yaşındaki hocayı yaşlı diye gönderip 60 yaşındaki antrenörü getiriyoruz. Müthiş bir iş tebrikler.
![]()
Why Domenec Torrent Deserves More MLS Coach Of The Year Buzz
Not all that long ago, manager Domenec Torrent looked like he might not survive the season at New York City FC. The Cityzens – who had improved considerably during the two-and-a-half year...www.nycfcsoccernews.com
Eski vizyonerlerden biri olarak hatırlatayım , vizyon sayıklamalarının ertesi gol lazımken oyuna Ceyhun'u alan Mancini'nin yedi sülalesine sövmek oldu forumda. O dönemleri bile ararız muhtemelen. İspanyolmuş bir de burada başarı şansı 0.biletini de ayarlamışlar üstat
bu vizyonerler gs'yi fener yapmadan bırakmayacak taraftarlar için diyorum
taraftar denir mi orası ayrı tabii de