Domenec Torrent, Galatasaray‘da İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamı az biraz araştırdım.Türkiye ve Galatasaray'dan bilgiyi Diego Ribas'tan bile almış olabilir.Diego'nun sevdiği hocalardanmış.Soldaki adam yardımcıymış.Sürekli kondisyoner değiştirirmiş.Bunun nedeni kondisyonerlerin çoğu daha iyi bir teklif geldiği için gidermiş.1 veya 2 tanesiyle memnun olmadığı için mi artık bilemiyorum kavga edip göndermiş.Bu kondisyoner olaylarına yardımcı hocayken de kendi seçermiş.Kulüp doktoru konusunda hep tercihleri iyiymiş.Yardımcısıyla arası iyi olduğundan ona söylenen lafı kendine algılarmış..
5faee5fa026d8.jpeg

İzlediğim özetlerde en çok dikkatimi çeken, dikine pas oyunu ve en önemlisi, son yıllarda hiç görmediğim orta açan takımlar ve duran top organizasyonu. Gözlerim doldu duran top organizasyonu yapan bir takımın maç özetini izlerken. Meğer ne çok özlemişiz en azından azıcık bir şey bile olsa bilen hocaları.
5 hafta sonraki yorumunuda okumak isterim.

Adamı az biraz araştırdım.Türkiye ve Galatasaray'dan bilgiyi Diego Ribas'tan bile almış olabilir.Diego'nun sevdiği hocalardanmış.Soldaki adam yardımcıymış.Sürekli kondisyoner değiştirirmiş.Bunun nedeni kondisyonerlerin çoğu daha iyi bir teklif geldiği için gidermiş.1 veya 2 tanesiyle memnun olmadığı için mi artık bilemiyorum kavga edip göndermiş.Bu kondisyoner olaylarına yardımcı hocayken de kendi seçermiş.Kulüp doktoru konusunda hep tercihleri iyiymiş.Yardımcısıyla arası iyi olduğundan ona söylenen lafı kendine algılarmış..
5faee5fa026d8.jpeg
Bunlar iyi güzel de bizimkiler o bütçeyi verecek mi acaba?

walla en kabul edilecek ve en az baskı olacak şahıs okan buruk gibi durmakta. torent fln takım bu haldeyken bi kaç kötü skorda harcanabilir. o yüzden yabancı işine girmek şu an sıkıntı olabilir. okanı getirip bi yerlerden iyi yardımcılar getirmek suretiyle yola devam etmek en doğrusu gibi

Bu riski göze aldılarsa yardımcısıyla en az 2 adam da seçer gelir bence.Okan hoca da şimdi gelmek istememiştir bence.Diğer yardımcısı Riera da olabilir..
Arda triplere girmezse aslında alışma süreci için çok iyi olur da hiç sanmıyorum, muhtemelen ayağını kaydırmaya çalışır

Bunlar ciddi ciddi getiriyor bu adamı sanırım. Doğruysa inşallah olmaz bir şekilde bozulur bu iş.

Screenshot_20220111-012447_Chrome.jpgcalismayi seven,titiz,detayci,terim gibi inatci ve kararli biri.ve cok duygusal😬venus ve uranus kraliyet yildizi regulusla kavusmus.Gsyinda kuzeyay düğümü ile kavusuyo bu gezegenleri.Gsla etkisine gelince sevgi ve bu birliktelik ani,yakici ve devrim gibi.antrenorken basarili olmus zaten,hocalik kariyeri kisa.bisey diyemeyecegim ama 16 mayista akrepteki tutulma kareliyecek venusle,uranusu.donum noktası o tarih kendisi icin.bunun disinda araligin basından beri kendisi ile gorusulmus diye anladim.progres haritada kendisi fatih hoca gibi basak burcu bi herif.tipkisinin aynisi bi adam.sacmalamam bu kadar.jupiteri balikta bu arada adamin,şanslı donemde geliyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt