Domenec Torrent, Galatasaray‘da İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bülent Korkmaz yarım sezon şans verilmeli duruma göre devam edilmeli

bence isim çok önemli olmamakla beraber kim gelirse gelsin (torrent - okan - bulent korkmaz , farklı yabancılar) lig sonunu avrupa bileti ile bitirmek ilk ve sezonda kalan tek hedef. uzun süreli kontrat olması biraz düşündürür.

Devralacağı koltuk yangın yeri şu an çünkü - medyada bayılıyor böyle şeye . FT yi onattığından dolayı topa tutanlar bugün çok farklı yorum yapıyor yarın kim gelecekse eleştiri zemini oluşturmak için (yorumcu ve gazetecilerden bahsediyorum - kendilerine konuşacak malzeme hazır ediyorlar kısaca )

zaten futboldan 2gram anlayan adam Arda'nın süresinin dolduğunu , aytaç / alpaslan gibi garip futbolcuları düşünmez. Yönetime para harcatmadan taylan/berkan tarzındakileri nasıl elerim , ne ederim diye düşünür.

kim gelirse gelsin ama performansı düşen çoğu oyuncuda biraz düzelme olur gibime geliyor. takımın belli zaten son zamanlarda bizim bilmediğimiz süreçte keyfinin kaçtığı

Bülent Korkmaz yarım sezon şans verilmeli duruma göre devam edilmeli

aynı şeyi düşündüm hem bülent korkmaz hem de okan için ama mesela bülent korkmaz istemeyebilir - adam baktığında epeydir T.D lik yapıyor türkiyede. 6 ayda harcanmak istemeyebilir .

Aslında yönetim yardımcı olarak kendisiyle anlaşmışsa -görünen o ki Işıtan anlaşmış-, süper hamle yapmışlar zira duran top uzmanı ve taktisyen olarak öne çıkıyor. Takıma katkı sağlardı, aşırı vizyoner bir hareket, Işıtan’a ısınmaya başladım.
2. adam diye anlaşıp teknik direktör yaptılarsa -öyle görünüyor- skandal bir hamle. Antrenör olarak çok başarılı olabilir ancak bir adamda birşeyler varsa 10 sene asistan zaten olamaz, bunun loserlığı 3 ayda flamengo’dan kovulmasından, sonra birdaha denememesinden ve 2. adamlığı tekrar kabul etmesinden belli. Eğer başka bir ülke olsaydı şansı vardı ama Türkiye ortamında Riekerink’ten farklı bir muamele görmez diye düşünüyorum. Tek şansı takımın genç olması ve rakip analizlerinde yeteneği varsa bunu hayata geçirmek için önünde 2 maçlık turlar ve elinde motive bir takım var Avrupa’da. Bana Hoca’nın gidişinin hoş olmamasının da katkısıyla, sene sonu gönderilir gibi geliyor ama hayırlısı olsun ne diyelim artık.

Son detay:Torrent icin bi ruya gercek oluyor gibi,su kesinki olumlu ve basari sansinin acik oldugu bi donemde kendisi.30 nisan iddiasi hala var o yüzden,avrupada umitli olabilirim😀 insallah tutar

10 ocakla ilgili bişi varmıydı
Vardi.venus-pluto kavuşumu etkisiyle girdik haftaya.bu yıkıcı,manipulasyona acik ve dönüştürücü bi etki.burak elmas arkadaşlarınin etkisinde kalarak karar verdi.17-18 ocaktaki dolunay hocanin ayiyla kavusuyor ve pluto karsitli.bu duygusal anlamda çöküntü,hayal kirikligi ve yikinti verir.guvendigi yerden yedi darbeyi

Vardi.venus-pluto kavuşumu etkisiyle girdik haftaya.bu yıkıcı,manipulasyona acik ve dönüştürücü bi etki.burak elmas arkadaşlarınin etkisinde kalarak karar verdi.17-18 ocaktaki dolunay hocanin ayiyla kavusuyor ve pluto karsitli.bu duygusal anlamda çöküntü,hayal kirikligi ve yikinti verir.guvendigi yerden yedi darbeyi
🍆 da var mıydı baby?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt