Domenec Torrent İstanbul'da

Tek beklentim avrupada iş yapması. Gelecek rakibe göre bir çeyrek görmek ya da en azından bu sezonki a.l. performansına yakın bir oyun oynaması takımın.

benim de beklentilerimin başında oyuncuların gelişmesi geliyor

morutan berkan boey halil umarım oyun oynamayı öğrenirler

Gayet mantıklı şekilde söylüyorum. Seed’i düşük hoca getiriyoruz bari ekibini tam olarak alsaydık sonra bunun download hızı niye bu kadar düşük diye ilk haftadan söylenmesin taraftara meze vermesin belmas diye
4 yardımcı bir de dogruysa Tugberk geliyor bir de

Mustafa Taha
@mustafataha

Domenec Torrent çok kötü teknik direktör deniliyor da Torrent iki tecrübesinde de kötü değildi. NY City FC’deki sezonda takım kulüp tarihinin puan rekorunu kırdı. Doğu Konferansı lideri olarak playoff’a girdi. Konferans yarı finalinde Toronto’ya 90’da penaltı golüyle elendi.
Mustafa Taha
@mustafataha
·
4h

Replying to
@mustafataha
Flamengo’ya da Jorge Jesus ile kulüp tarihinin en başarılı sezonunun ardından geldi. Flamengo 40 yıl sonra Libertadores Kupasını kazanmış ve ligde de şampiyon olmuştu. Ağustos başında Jesus’un yerine geçtiğinde ligdeki ilk iki maçı kaybettikten sonra sadece üç kez yenildi.

4

6

81

Mustafa Taha
@mustafataha
·
4h

İlk lig maçına da göreve geldikten 9 gün sonra çıktı. Sonraki 16 maçta sadece bir kez kaybetti Flamengo. Torrent, Flamengo önce sahasında Sao Paulo’ya 4-1 ardından deplasmanda Atletico Mineiro’ya 4-0 yenilince taraftarların tepkisiyle karşılaştı. Yönetim de görevine son verdi.

1

9

73

Mustafa Taha
@mustafataha
·
4h

Torrent kovulurken Flamengo, liderin 1 puan gerisinde ligde üçüncü sıradaydı. Brezilya Kupası’nda çeyrek finaldeydi. Libertadores’te de gruplardan çıkmıştı. Flamengo’da çok kötüydü diyenler muhtemelen üç ayda kovulmasına bakıp bunu diyor ki

Mustafa Taha
@mustafataha
·
4h

O dönemde 26 maçta 15 galibiyet aldı ve 6 kere yenildi takım. Domenec Torrent ne NY City FC ne de Flamengo’da kötü sezon geçirmedi. İkisinde de bakıldığında beklentilerin üzerinde işlere imza attı.

1

7

94

Mustafa Taha
@mustafataha
·
4h

Domenec Torrent'in Galatasaray için doğru kişi mi ya da yeterli kişi mi tartışmalarından bağımsız sadece adam hakkında çok kötü teknik direktör profili çizmenin anlamlı olmadığını söylemek istedim.

3

5

120

Mustafa Taha
@mustafataha
·
4h

Bir buçuk sezonluk teknik direktörlük tecrübesi yeterli mi o benim dediklerimden bağımsız başka bir konu....

Paylasilmadiysa Torrent hakkinda bilgi.
Acikcasi Ispanyol teknik direktore cok sogugum.
Bu tweeti kopyaladiktan sonra alttaki yorumlardan birinde Flamengo'da ceyrek final yetersiz vs vs Eger Flamengo isen ya sampiyon olacaksin ya da Libertadores kupasini alacaksin vs vs de adamlar zaten 40 sene sonra Libertadores kupasini almislar 😁

Mustafa Taha
@mustafataha

Domenec Torrent çok kötü teknik direktör deniliyor da Torrent iki tecrübesinde de kötü değildi. NY City FC’deki sezonda takım kulüp tarihinin puan rekorunu kırdı. Doğu Konferansı lideri olarak playoff’a girdi. Konferans yarı finalinde Toronto’ya 90’da penaltı golüyle elendi.
Mustafa Taha
@mustafataha
·
4h

Replying to
@mustafataha
Flamengo’ya da Jorge Jesus ile kulüp tarihinin en başarılı sezonunun ardından geldi. Flamengo 40 yıl sonra Libertadores Kupasını kazanmış ve ligde de şampiyon olmuştu. Ağustos başında Jesus’un yerine geçtiğinde ligdeki ilk iki maçı kaybettikten sonra sadece üç kez yenildi.

4

6

81

Mustafa Taha
@mustafataha
·
4h

İlk lig maçına da göreve geldikten 9 gün sonra çıktı. Sonraki 16 maçta sadece bir kez kaybetti Flamengo. Torrent, Flamengo önce sahasında Sao Paulo’ya 4-1 ardından deplasmanda Atletico Mineiro’ya 4-0 yenilince taraftarların tepkisiyle karşılaştı. Yönetim de görevine son verdi.

1

9

73

Mustafa Taha
@mustafataha
·
4h

Torrent kovulurken Flamengo, liderin 1 puan gerisinde ligde üçüncü sıradaydı. Brezilya Kupası’nda çeyrek finaldeydi. Libertadores’te de gruplardan çıkmıştı. Flamengo’da çok kötüydü diyenler muhtemelen üç ayda kovulmasına bakıp bunu diyor ki

Mustafa Taha
@mustafataha
·
4h

O dönemde 26 maçta 15 galibiyet aldı ve 6 kere yenildi takım. Domenec Torrent ne NY City FC ne de Flamengo’da kötü sezon geçirmedi. İkisinde de bakıldığında beklentilerin üzerinde işlere imza attı.

1

7

94

Mustafa Taha
@mustafataha
·
4h

Domenec Torrent'in Galatasaray için doğru kişi mi ya da yeterli kişi mi tartışmalarından bağımsız sadece adam hakkında çok kötü teknik direktör profili çizmenin anlamlı olmadığını söylemek istedim.

3

5

120

Mustafa Taha
@mustafataha
·
4h

Bir buçuk sezonluk teknik direktörlük tecrübesi yeterli mi o benim dediklerimden bağımsız başka bir konu....

Paylasilmadiysa Torrent hakkinda bilgi.
Acikcasi Ispanyol teknik direktore cok sogugum.
E gayet iyi baslamis kariyerine,daha ne yapsın adam

9 mac 1 beraberlik 4 yenilgi almisiz.En kotu bu kadar olur ama yarim sezon denemek icin ideal oldu bus urede kontakt kurduklqri baska hocada takimi takip etmeli basarisizlik olasilihina karsi

ben bizim kadrodan umutluyum. Değerlendirmeyi bilen biriyle iş yapacağını düşünüyorum. Tabii transfer şart.

Getirirsin iyi bir isim kimse birsey demez, alel acele, planlamasi haftalar onceden yapilmis + ne olduğu belirsiz min 100 kisiden 95inin duymadığı birini getiriyorsan, sen kukla bir td istiyorsun + yapılacak transferlere ses cikartmayacak birini istiyorsun + bu transferlerden cebini dolduraksin denmesi abarti olmaz sanıyorum. Haftalar önce planliyorsan boyle bir şeyi yeterince zaman varmış demek ki birde iyi bir hoca bulmak için.

Geri
Üst Alt