Domenec Torrent İstanbul'da

Sonraki 16 maçta sadece bir kez kaybetti Flamengo. Torrent, Flamengo önce sahasında Sao Paulo’ya 4-1 ardından deplasmanda Atletico Mineiro’ya 4-0 yenilince taraftarların tepkisiyle karşılaştı. Yönetim de görevine son verdi.
Nasıl yani 2 maç yenilince hemen kovmuşlar mı adamı hem de 16 maçta 1 mağlubiyeti varken bu ne saçmalık biz Fatih Terim'e 20 maçta 13 kez yenilmesine rağmen o kadar süre tahammül ettik bu Brezilyalılarda gerçekten çok garip insanlarmış

taylan berkan ve muslera üçlüsü bu herifi 3 maçta köyüne yollar

Nasıl yani 2 maç yenilince hemen kovmuşlar mı adamı hem de 16 maçta 1 mağlubiyeti varken bu ne saçmalık biz Fatih Terim'e 20 maçta 13 kez yenilmesine rağmen o kadar süre tahammül ettik bu Brezilyalılarda gerçekten çok garip insanlarmış
Domenec'in Flamengo kariyerindeki maçlar ve sonuçları.

domenec.jpg

26 maçta
15 galibiyet
5 beraberlik
6 mağlubiyet

Bence çok iyi performans maç başına ortalama 2 puan bu performansı bizim ligde göstermiş olsaydı şimdiye 20 maçta 27 puan yerine 40 puanımız olurdu ki bu da bizi Trabzonspor'un ardından 2. sıraya çıkarırdı.
Farklı yenilgiler canlarını sıktı muhtemelen Flamengo'luların.

Domenec'in Flamengo kariyerindeki maçlar ve sonuçları.

Ekli dosyayı görüntüle 146844

Hemen hemen her maçta gol yemiş ler, demek ya defansa çok önem vermiyor yada çok açık futbol oynatiyor. Bu düşünceyle ve takım durumuna bakıldığında işi çok ama çok zor. BRda ki gibi ilk 2-3 maçını kaybederse her yer yangın yerine döner.

Skickat från min iPhone med GSCimbom Forum

Ilk 2 macini kaybetmis. Geri kalan 24 macta 16 g 4 m 4 b almis. Brezilya liginde kim iyi kim kotu bilmedigimden yorum yapamiyorum ama onceki senenin Libertadores kupasi sampiyonu. Flamengo'da iken ceyrek finale cikmis. Elendi mi yoksa giderken hala devam ediyor muydu bilmiyorum

“Geldikleri gibi giderler”
16126.jpg

tam takımına geliyorsun pas ustası.. first touchlar mükemmel.. kaleciler de oyun kurma ustası, defansta.

recreativo huescanın kondisyonerini getircek he bu adam

floryadaki terimciler tiki takayı adamın bi tarafında patlatır gibime geliyor. florya toptan değişmezse futbol falan oynatamaz, takım içinden bile sabote eden bikaç topçu çıkar muhtemelen.

Yaw ne umudu, her kupa gitti zaten. Maksat futbolcular iki top cevirip antrenman görsün, disiplinden kopmasın. Biraz da kazanma alışkanlığının aşılanması. Tutarsa devam eder. Olmazsa zaten kaybedecek bir şey kalmadı.

Bazılarınız şaka gibisiniz. Pek umudum yok diyenler olmuş, sanırsınız lig yarışında TS ile mücadele edebiliyoruz, ZTKda tur atlamışız, süper kupa zaten off olmuş. Üç yıldır umut vardı da...Kim dedi kardeşim iki sene 0 kupa iken ilk kez başkan olacak bir çöme güvenip hadi gençleşelim, diye. Bu projenin yersiz ve zamansız olduğunu bu foruma geri döndüğümde dedim. En son sorumlu tutacağınız kişi, bu gelen adamdır!

Geri
Üst Alt