Domenec Torrent İstanbul'da

Yaw ne umudu, her kupa gitti zaten. Maksat futbolcular iki top cevirip antrenman görsün, disiplinden kopmasın. Biraz da kazanma alışkanlığının aşılanması. Tutarsa devam eder. Olmazsa zaten kaybedecek bir şey kalmadı.

Bazılarınız şaka gibisiniz. Pek umudum yok diyenler olmuş, sanırsınız lig yarışında TS ile mücadele edebiliyoruz, ZTKda tur atlamışız, süper kupa zaten off olmuş. Üç yıldır umut vardı da...Kim dedi kardeşim iki sene 0 kupa iken ilk kez başkan olacak bir çöme güvenip hadi gençleşelim, diye. Bu projenin yersiz ve zamansız olduğunu bu foruma geri döndüğümde dedim. En son sorumlu tutacağınız kişi, bu gelen adamdır!
futbol sadece teknik taktik olsa dedikleriniz doğru ama malesef futbolda en önemli etken insan yönetimi. terim sonrası uzun süre toparlanmakta zorlanmamız bundan kaynaklı, futbolculardan bazıları salıyor ve mücadele etmeyi bırakıyor sahada. torrent gibi isimsiz bi t.direktör için işler çok daha zor, futbolculara hükmetmekte hayli zorlanacak.

Flamengolular niye bu kadar sevindi acaba çok başarısız gibi durmuyor istatistikte
anlatılanlar doğruysa adamın gittiği gün havai fişek gösterisi yapmışlar ama pandemi döneminde yasak olduğı için brezilya polisi müdahele etmiş olaylar çıkmış medya polisler insan ruhundan anlamıyor diye yazmış

Mesele tiki-taka ise bu klüpte Frank Rijkaard çalıştı şimdi baktım Torrentle de yaşıtlarmış bir cacık olmadı. Yine umudum yok ancak hayırlı olsun.

Trackerların güncellenmemiştir de öyle beklersin hava limaninda inş.

flight radar linki alalım

futbol sadece teknik taktik olsa dedikleriniz doğru ama malesef futbolda en önemli etken insan yönetimi. terim sonrası uzun süre toparlanmakta zorlanmamız bundan kaynaklı, futbolculardan bazıları salıyor ve mücadele etmeyi bırakıyor sahada. torrent gibi isimsiz bi t.direktör için işler çok daha zor, futbolculara hükmetmekte hayli zorlanacak.

Bu dediğiniz şeyin işini "profesyonelce" yapanlar için geçerli olduğunu sanmıyorum. Burak gitsin istiyorum. En Terimcilerden bile önce dedim, hala da diyorum, ne yapsaydı ama Ali gibi boş bırakıp alt yapıdakilere mi deseydi. Dün adamın açıklamasını gördünüz. Dua edelim ki AL gibi bir şık vardı da bu kadarını da olsa bulabildik. Böyle bir tabloda kimse bu sorumluluğu almak istemez. Bundan sonra oluşacak şeylerin ilk sorumlusu tercihleri yapan başkan olur.

Adama abanmaya gerek yok burada dönen tiyatrodan haberi bile yoktur. Yönetim daha yüksek profilli bir hoca getirip yükü onun üzerine atabilirdi bu hocayla kendi üzerlerine almayı seçtiler bundan sonra muhatap yönetimdir.

Bir devir artık zannımca açılmamak üzere kapandığında göre artık yeni bir tarih yazmanın, yeni bir çağ açmanın zamanı geldi.

Hocayı zaten kimse tanımıyor da ben bu yönetimin de yönetim becerisinden ciddi şüphe içerisindeyim. Galatasaray değişecek ve bu değişim bence çok sancılı olacak.

İsmi geçen Torent özelinde ise an itibariyle şu ana kadar anlatılan tarzda oyun oynatabileceği bir kadro maalesef bizde yok. Bakalım görecez değişim olacak mı nasıl çözümler üretebilecek zira şu anda düşme potasına şampiyonluktan daha yakınız.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu kim

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CLOSE

Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt