Emre Bari
Ulubatlı Souness
- 30 Ocak 2019
- 36.719
- 31.557
- 2.318
Mendebur birine benziyor
☆☆☆☆
eleştirebilirsiniz ama hakaret edemezsiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mendebur birine benziyor
☆☆☆☆
muhabir ispanyolca biliyorOrada tercüman mı var? Yoksa muhabir İspanyolca biliyor da kendi kendine mi tercüme etmiş? Ya da bir tarafından mı sallamış? Anlamadım.
muhabir ispanyolca biliyor
b.can'ın ekibinden
ne zamandan beri kontak halindeydiniz diye sormuş .Orada tercüman mı var? Yoksa muhabir İspanyolca biliyor da kendi kendine mi tercüme etmiş? Ya da bir tarafından mı sallamış? Anlamadım.
Noldu renktas?Orada tercüman mı var? Yoksa muhabir İspanyolca biliyor da kendi kendine mi tercüme etmiş? Ya da bir tarafından mı sallamış? Anlamadım.
bunu niye göndermişler karşılamaya. yuhDomenec Torrent, İstanbul'a geldi. 23.30'da İstanbul'a iniş yapan Torrent, Galatasaray Futbol A Takım İdari Menajer Yardımcısı Mert Çetin tarafından karşılandı.
Noldu renktas?
Dun “hahahahahha” diye guluyordun?
hoscakal ahbert buralarcsana emanetkel sakallı herif kim acaba yardımcı fln mı
IŞITAN KARŞILADI DENİLİYORDomenec Torrent, İstanbul'a geldi. 23.30'da İstanbul'a iniş yapan Torrent, Galatasaray Futbol A Takım İdari Menajer Yardımcısı Mert Çetin tarafından karşılandı.
Mert Çetin daha takımda mi ?
Idari menajer normalbunu niye göndermişler karşılamaya. yuh
hoscakal ahbert buralarcsana emanet
O da ordaymisIŞITAN KARŞILADI DENİLİYOR
gönderilmeli. kalması doğru olmazIdari menajer normal
mizah yapabilecegimiz ortamlarda yeniden kontak kurmak umidi ile
mizah yapabilecegimiz ortamlarda yeniden kontak kurmak umidi ile![]()
mert dün havalı konuşuyordu..ayrıca riera da gelmiş ama yönetimle değil terimle görüşmek için geldim demiş..O da ordaymis
Isitan,mert +x
müthiş 1 kanal. Yılmaz vuralı övüp fenerbahçeye yapıştırmak niyetindeler şuankalitenin adresi