Kartal Kaya
Tecrübeli Üye
- 19 Eylül 2021
- 5.855
- 2.070
- 253
Ben saha içinden bahsediyorum. Saha dışındaki ağırlığı klübü ikiye bölmekten başka ne işe yarıyor?fatih terim ağırlığı iç dış hiç fark etmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben saha içinden bahsediyorum. Saha dışındaki ağırlığı klübü ikiye bölmekten başka ne işe yarıyor?fatih terim ağırlığı iç dış hiç fark etmez
Bi tersonu görsem de seni bi mıhlasam diye takipteyimonur!!!
Son iki gündür nasıl saplanmadan , forum yaşamını idame ettirebiliyor anlamadım.Ünsal ağır taştır
Altından kalkamazsınız.
Kendinize gelin
O yüzden ligde 12. sıradayız ve as takımla 8 eksikli 3. lig takımına elendik.fatih terim ağırlığı iç dış hiç fark etmez
Eski başarıları kabul etmeyen yok zaten.Fatih Terim bu kulübe neler kattı nelerr.
onun ağırlığı yoksa burakın hiç yoook
kimsiniz tanıyamadımO yüzden ligde 12. sıradayız ve as takımla 8 eksikli 3. lig takımına elendik.
Raporlayın mıhlayalım efenimSon iki gündür nasıl saplanmadan , forum yaşamını idame ettirebiliyor anlamadım.
Hakkaten ağır taş heralde
o ayakları çoktan geçtik be onurumBi tersonu görsem de seni bi mıhlasam diye takipteyim
Bir dost.kimsiniz tanıyamadım
üye olduğun günden beri terim adına attığın tek olumlu mesaj yok..Eski başarıları kabul etmeyen yok zaten.
Terim hocam sen misin?o ayakları çoktan geçtik be onurum
ben bundan sonra ders almam ders veririm
Bir dost.
45 tane gol kaçmış böyle vizyoner yorum yapma dostO yüzden ligde 12. sıradayız ve as takımla 8 eksikli 3. lig takımına elendik.
İyi olsa alkışlamasını bilirim Dorukcum. Ama ben geldiğimden beri pek iyi maç olmadı. Durum ortada.üye olduğun günden beri terim adına attığın tek olumlu mesaj yok..
bir tane göster 1 ay ban yemeye razıyım.
bu takım iyiykende, kötüykende sen hep terime salladın.
bundan daha beteri olacakİyi olsa alkışlamasını bilirim Dorukcum. Ama ben geldiğimden beri pek iyi maç olmadı. Durum ortada.
Daha beter olmasını ister gibi bir hal içinde gördüm seni.bundan daha beteri olacak
Avatari kedi olup ismi Kartal olan bir üye icin büyük sözlerDaha beter olmasını ister gibi bir hal içinde gördüm seni.
Şu an bulunduğumuzun durumun bahanesi mazereti olmaz füns bunu kabullenin artık. Yaşayan efsanen de olsa en fazla 3 sene kredi verirsin ki o 3 senelik krediyi de verdik. 3 senedir takım top oynamıyor. Bu sene zaten şampiyonluk beklemiyorduk hocaya bu krediyi bile verdik. 4. veya 5. olsak böyle olmazdı lakin koskoca Galatasaray da gençleşiyoruz ayağına 12. sırada olamaz, 8 eksikli 3. lig takımına as kadrosu ile elenemez. Artık devri kapandı kendisi de dahil tüm sevenlerinin kabul etmesi gerekiyor.45 tane gol kaçmış böyle vizyoner yorum yapma dost
3. ile aranda 7 puan var
3 puanlı sistem hiçbir şey değil
kabul ediyorum lakin hocanın sezon sonuna kadar hakkı vardı en kötü avrupa olayı varŞu an bulunduğumuzun durumun bahanesi mazereti olmaz füns bunu kabullenin artık. Yaşayan efsanen de olsa en fazla 3 sene kredi verirsin ki o 3 senelik krediyi de verdik. 3 senedir takım top oynamıyor. Bu sene zaten şampiyonluk beklemiyorduk hocaya bu krediyi bile verdik. 4. veya 5. olsak böyle olmazdı lakin koskoca Galatasaray da gençleşiyoruz ayağına 12. sırada olamaz, 8 eksikli 3. lig takımına as kadrosu ile elenemez. Artık devri kapandı kendisi de dahil tüm sevenlerinin kabul etmesi gerekiyor.
İsmi ben koymadım. Yani bundan sonra GS nin başarısızlığı için mi ter dökeceksin?Avatari kedi olup ismi Kartal olan bir üye icin büyük sözler
öyle bir şey dememiş?İsmi ben koymadım. Yani bundan sonra GS nin başarısızlığı için mi ter dökeceksin?