Domenec Torrent: "Rakipten daha çok gol atmak mesele"

Katılıyorum tamamen ön yargıyla yorum yapıyorlar keremden sonra en çok skora isyan eden oyuncuydu çıkması hataydı net oyunda kalsaydı maçı alabilirdik
Oyuna odaklı maç izleyen sayısı çok az bence forumda. Maç konularında yazılanlara baktığımda "ah kaçtı, uh kaçtı, berkan çöp, mami girsin" vb yorumlar dışında taktiksel görüş-fikir bildiren pek yorum olmuyor.

Taylan ve berkan oynamasinda,kim oynasin yuksek zekali arkadaslar?emre kilinc bagirsak enfeksiyonu gecimis.pulgari da gorduk,hic hazir degil.kim kaldi geriye hea?hay teriminize de gedsonunuza da ya.
Çok ağır küfür istiyor bu taraftar. 15. dakikada ıslık başladı, ben yanlış duyuyorum sandım kaç kez. 1-1 bittiğine dua etsinler.

Babel ve feg ile ilgili olumlu yorumlara katılmıyorum, sağ açıkta zaten kocaman bir 0'dı sola geçince de bildiğimiz babel, saga cek vur, saga cek pas ver, bir sey olursa olur.
Koca 45 dk rakip arkasina saklanip pazubant dahi kolundayken sorumluluk almaktan kaçan Feg ile beraber çıktıklarında kazanılan + temponun takıma olumlu yansıdığı da barizdi zaten.

Bu adamlara şu oyunlarıyla iyiydi demek vasata hatta vasat altına alıştığımızı gösterir, ben kabul etmiyorum bunu. İyi bir feghouli'yi 3 sene once izledim en son, o feghouli iyiydi bu degil bu kadar basit.

Torrent ozelinde de, yaptigi aciklamalara yorum yapmayacagim, keza bu vasat altı, ölü oyunları ile babel'le fegi 11'e yazan, hadi yazdın, yaptın bir hata ok, 65'lere kadar feg, 80'e kadar babeli oyunda tutan adamin ne dedigi zerre umrumda degil.

Geri
Üst Alt