Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katılıyorum tamamen ön yargıyla yorum yapıyorlar keremden sonra en çok skora isyan eden oyuncuydu çıkması hataydı net oyunda kalsaydı maçı alabilirdikKötü değildi bence Babel.
Oyuna odaklı maç izleyen sayısı çok az bence forumda. Maç konularında yazılanlara baktığımda "ah kaçtı, uh kaçtı, berkan çöp, mami girsin" vb yorumlar dışında taktiksel görüş-fikir bildiren pek yorum olmuyor.Katılıyorum tamamen ön yargıyla yorum yapıyorlar keremden sonra en çok skora isyan eden oyuncuydu çıkması hataydı net oyunda kalsaydı maçı alabilirdik
Çok ağır küfür istiyor bu taraftar. 15. dakikada ıslık başladı, ben yanlış duyuyorum sandım kaç kez. 1-1 bittiğine dua etsinler.Taylan ve berkan oynamasinda,kim oynasin yuksek zekali arkadaslar?emre kilinc bagirsak enfeksiyonu gecimis.pulgari da gorduk,hic hazir degil.kim kaldi geriye hea?hay teriminize de gedsonunuza da ya.
Valla moral bozmaktan baska bi boka yaramiyo taraftar,stada kimseyi almasinlar daha iyiÇok ağır küfür istiyor bu taraftar. 15. dakikada ıslık başladı, ben yanlış duyuyorum sandım kaç kez. 1-1 bittiğine dua etsinler.
Kimle başlasakSen Berkan Taylan 11yle başla bir de oyuna müdahale edeme.
Boşver hoca sende de iş yok
o ikisini görmek istemiyorumKimle başlasak