Domenec Torrent: "Sistemimiz oturduğunda kazanmaya başlayacağız"

Baba bu sistem nezaman oturacak da kazanmaya baslayacaz? Biz öldukten sonra mi?

Hoca farkında değil galiba. Küme düşüyoz. Daha sistemin oturmasını mı bekleyeceğiz kazanmak için? Sistem oturtma zamanı mı şimdi?

Tamam ligi tanımıyor olabilirsin, tamam çok saçma bir futbol ortamına gelmiş de olabilirsin de sayın Torrent hiç mi açıp puan durumuna da bakmıyorsun? Ciddi ciddi küme düşme tehlikesi var Galatasarayın

Sistemimiz oturacakmış da kazanmaya başlayacakmışız da ulan önümüzdeki Göztepe ve Rize maçlarını kazanamazsak ciddi ciddi küme düşme adayı oluyoruz bunun farkında değil misin?

Ne zaman kazanacaz kardeşim mezara girince mi?

Göztepe ve Rize'den toplamda alınacak 2 puan kovulmasına neden olacaktır. O zaman sistemi oturtabilirsin

Bu takıma herhangi bir sistemi oturtmanın zorluğunu peşinen kabullenip ona göre yorum yapılması gerekiyor. ''Önde baskı, bam bam bam!'' mottosuna Terim bile cesaret edemedi; enerjisi düşük futbolcularla bunu yapamazsın. Terim' in uygulatamadığı pas oyununun doğrusunu Torrent' den beklemek durumundayız şimdilik. İki maçta istenilen sonuçlar alınmazsa kaos derinleşir, Allah muhafaza...

Bu saatten sonra ne sistemi yahu. Bizim aptal futbolcular sistem'den ne anlar. Hoş senin anladığına da pek emin değilim.

Bam güm ne varsa saldırmak lazım. Maç kazanmamız lazım ulan.

Olmayan sistemin neyi oturacak hocaa?

Sayın domenec hocam artık 3 point almanız gerekmekte

620f2afc66a97ced677d5236.jpg

Domenec Torrent'in, Başkan Burak Elmas'la son görüşmesinde gelecek yılın planlamasını yaptığı ortaya çıktı.

İspanyol hocanın, "Burada kalmak için maç kazanmam gerektiğini biliyorum. Sistemimiz oturduğunda kazanmaya başlayacağız." dediği öğrenildi.

"MUTLAKA BASKI YAPALIM"
Torrent ayrıca dünkü idmanda, takımından sürekli önde baskı yapmasını istedi. "Gerekirse dinlenerek yapalım, ama mutlaka baskı yapalım." ifadesini kullandı.

İspanyol hoca, artık uzun toplarla da hücuma çıkma talimatı verdiği öğrencilerinden, bu topların indiği yerde mutlaka baskı kurmasını bekliyor.

5 MAÇTA GALİBİYET ALAMADI
Sarı-kırmızılı takım Domenec Torrent yönetiminde 5 maçta 3 mağlubiyet 2 beraberlik aldı.

Henüz 3 puanla tanışamayan İspanyol teknik adam geleceğe umutla baksa da ayrılık çanları yavaş yavaş çalmaya başladı.

Ajansspor

Yalnız gomis kaç yaşında çıktığı ilk maçta önde baya baskı kurdu koştu takdir ettim doğrusu

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kulüp başkanı çıkıp sanki bir halttan haberi varmış gibi televizyonda yok küme düşmeyeceğiz diye sırıtırsa orada ne teknik ekip ne de futbolcular işini ciddiye alıp var gücüyle asılabilir. Ben çok şaşırdım Fatih Altaylı'nın karşısında o rahatça konuşmasına. Sen başkansın, utanman lazım şu anki durumdan. Neyine güveniyorsun da ligde altındaki takımları gaza getirecek şekilde küme düşmeyeceğini iddia ediyorsun? Orta sahaya adam gibi takviye bile yapmamışsın, Federasyon başkanı kulübe bildiğin savaş ilan etmiş neyin rahatlığıdır bu hayırdır?

Geri
Üst Alt