Domenec Torrent: "Uzun zamandan beri Galatasaray ile görüşüyordum. Nihayet İstanbul'dayım"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adam uysal birine benziyor inş değildir. Terim - Mourinho - Klopp gibi gerektiğinde dişlerini gösterecek gerektiğinde hak edene hakkını çatır çatır verecek tipler bizim genetiğimize daha uygun.

Yıllar yıllar önce Saftig gelmişti. Rezil bir hamleydi.
Aynı duyguları uyandırdı içimde.
Genç desen değil, kariyerli desen değil, ligi tanıyor desen tanımaz, kimdir nedir ne halttır?
Alttaki takımlar biraz toparlansa küme düşsek şaşırmam.

Hayırlı olsun. Elinde çok kötü bir kadro olduğu gerçeği ortada.

İlk günden futbolcusundan çalışanına kadar hainlik yapma potansiyeli olan truva atları kadro dışı bırakılıp ilişikleri kesilmeli, disiplin sağlanmalı. Görmüş olduk ki maşallah çiftliğe dönmüş koskoca kulüp. Eğer bu hamleler yapılmazsa yeni hocanın başarısızlığı için kulisleri, maç satmaları göreceğiz olan yine Galatasaray’a olacak.

Başarısız olması için ellerini ovuşturanlara da Allah akıl fikir versin hem de bol bol versin.

Klübümüzü karıştırmaya çalışanların artık anladınız siz. Gerçi biz bize yeteriz dışarda düşman aramaya gerek yok

Sana hiç güvenmiyorum emmi. Hadi hayırlısı.

2 kişi gördüm. Şu sabah ki foto neredeydi?
Jordi Guerrero
1641898058533.png

Jordi Gris
1641898084828.png

Julian Jimenez
1641898146126.png

1641898166493.png

Belliki torrente hocayı yı göndericez bekle takımı analiz et denmiş. Bu sırada transfer listesini falan ayarlamış , kaleden oyun başlattıgı için muslerayı istemeemiş . Geçen muslera 2023 yılına kadar kalınCak ülke diye twitt atmıştı sanırım gönderlmek isteniyor . Termde bu durumdan haberdardı yanlız kaldı haliyle . Arda tribüne gelince özür dilemek için sen s… git hocan gelsin dediler tribündeydim . Pep citye geldiginde ilk olarak joe hardı istememişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt