Domenec Torrent ve Yardımcıları Jordi Guerrero ile Jordi Gris Vila, Resmi Sözleşmelerini İmzaladı

Hayirlisi artik. Umarim avrupa kupa sirasina sokup, el de rezil olmayiz

Altına yine bir sürü Terim fotoğrafı atmışlar, gırla hakaret etmişler Torrent'e.Yeter artık be, ayıp ayıp.Yeni gelen adamın suçu ne bir kurtulamadık sizden.

2-3 peş peşe galibiyet alırsak susarlar diye düşünüyorum ama bu hareketler o kadar yanlış ki
şampiyonlar ligi şampiyonu olsan da bu tipler olacak ya, toksik ortam çok sallama.

Altına yine bir sürü Terim fotoğrafı atmışlar, gırla hakaret etmişler Torrent'e.Yeter artık be, ayıp ayıp.Yeni gelen adamın suçu ne bir kurtulamadık sizden.

2-3 peş peşe galibiyet alırsak susarlar diye düşünüyorum ama bu hareketler o kadar yanlış ki
Gayet normal tepkiler. ama taraftarlar içinde hiç de azimsanmacak mal çok orası kesin.

GSCimbom Mobile App

Hayirli ugurlu olsun.

Burak Elmas ve yönetiminin doğru yaptığı bir husus, kendilerini her dakika kamera önüne atmamaları bu imza işlerinde fln.

Yolunuz açık olsun.Başarılar. en geç 5 maç sonunda oyunda gelişim gözlenmeli.yapacağınıza da inanıyorum.

Torrent hocamın omuzlara bak. Salıncak yapilir o omuzlara

Daha en az 4 kişi eklenecek ekibine sanırım. Bu akşam gelen kaleci antrenörü dışında performans hocası, Türk yardımcı, fitness hocası bu şekilde haberler vardı. Herhalde önümüzdeki hafta ekip tamamen toplanır.

Geri
Üst Alt