Domènec Torrent ve Yardımcılarının Sözleşmesi Feshedildi

gelmeden önce bu adam hakkındaki olumsuz postlarını okuyordum(forumda cezalıydım ara ara dışarıdan bakıyordum.) aha s.ctık demiştim. süreç yazdığın gibi oldu şaşırtmadı hiç. bu adamı bulanından getirenine kadar kim varsa floryadan bir daha içeri girmez umarım

Normalde kimse için ilk imza atıldığında olumsuz girmem ama bunun başarısız olacağı çok netti. İlk yazanlardanımdır herhalde. Bizde zaten kaos ortamı vardı, bir de torpilli gibi City grup ekmeği yemiş. Yine de bir süre eleştirmemeye çalıştım ama Alanya maçında saha kenarında avel avel bir şey yapmayıp, benzer pozisyonları verince şartel attı bende.

ban1.gifband2.gifband 5.gifband4.gifband3.gif
band4-gif.163733

Torrent : Manchester City'den anlastigim genc oyuncularin transferinin gerceklesmemesine uzuldum.

Normalde kimse için ilk imza atıldığında olumsuz girmem ama bunun başarısız olacağı çok netti. İlk yazanlardanımdır herhalde. Bizde zaten kaos ortamı vardı, bir de torpilli gibi City grup ekmeği yemiş. Yine de bir süre eleştirmemeye çalıştım ama Alanya maçında saha kenarında avel avel bir şey yapmayıp, benzer pozisyonları verince şartel attı bende.
Yaw aklin yolu bir

Adam 60 yasina kadar yardimcilik yapmis, ne baski altinda calismis ne sorun yonetmeyi biliyor, 1 kez denediler flamengoda rezil oldu kovdular. Ne td agirligi var ne bisey. Sirf ft dusmanligindan bu herifi savundu bazi einstein zekalilar, 2 olayin birbirinden bagimsiz oldugunu gormeye beyinleri yetmedi.

Duran top hocasi kalsaydi yav

Tesekkur edilmeden kapı dışarı edilmiş. Bu tazminat ve transferin bedelini vasat Burak Elmas a odetmenin bir yolu olsa keşke.

Bu adami Fatih Terim olmadiğı için köru körune savunan herkes de akillanir umarim. Terim getirilmesi ne kadar buyuk bir hataysa Torrent vasatinin gelisi de en az onun kadar buyuk bir hataydi.

Geri
Üst Alt