- 19 Mart 2014
- 29.496
- 30.936
- 2.718
Burak değil ama belli ki Işıtan manav, karpuz gibi altını tapalayıp hoca getirdi Galatasaray'a ve muhtemelen Mart ayında Avrupa'ya da veda ederiz.burak manav mı ne onu diom
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burak değil ama belli ki Işıtan manav, karpuz gibi altını tapalayıp hoca getirdi Galatasaray'a ve muhtemelen Mart ayında Avrupa'ya da veda ederiz.burak manav mı ne onu diom
Bazi maclarda 5 atmislar. Copa Lib. De ise 5-0 kaybetmisDayı çok gol atar ofans düşünür diyip 26 maçta 46 gol ( maç başı 1.7 gol) bana çok ahım şahım gelmedi valla
Evet Dünden beri hakkinda bazi yazilar okudum, kesintilee izledim. Bu konuda Toplama vakti:
- Asiri derecede ofansif oynatip cok gol atmamizi sagliyor
- defansif anlamda asiri derece kötü. Bazi maclarda 2-5 gol yiyebilirsin
- Büyük takimlara karsi problemli cünkü aklinda hep bir taktik var ve bunu bozmak istrmiyor (tam guardiola gibi )
- Oyuncu iletisiminde problemli. Oyuncularin darbe yapabilme durumuna sokuyor (tudor gibi lan)
- ortasi yok. Ya cok farkli kazanirsin ya da cok farkli yenilirsin
- tek mac analizi kötü. Yani yukarida dedigim gibi rakibe göre plan yapmasi yok
- baya zaman verilmesi gerekiliyor. Belki de flamengo da bundan tutunamadi
- I think in 26 matches we scored 46 goals but conceded 38. (26 macta 46 stip 38 yemis Flamengoda)
- copa da cok kötü olmus (yani uefa da birsey beklememek gerek)
Mac videolari:
Yeni hocanın konusunu musap a açtırmamak lazımHerf güzel analiz etmiş bildiğin kötü hoca almışız.