Farioli kendisinden 2 hafta filan once aldi Alanya’yi ve kisa surede oynattigi futbol ortada. Kadromuz ne kadar kotu olursa olsun ligin en iyi 3-5 kadrosundan biri. Takima henuz hicbirsey katmadi. Taylan’i 5. macinda da taniyamayan adam teknik adam olamaz. Insan arasa bu kadar kotu teknik adam bulamaz. Burak Elmas’i tekrar tebrik etmek lazim.

Farioli kendisinden 2 hafta filan once aldi Alanya’yi ve kisa surede oynattigi futbol ortada. Kadromuz ne kadar kotu olursa olsun ligin en iyi 3-5 kadrosundan biri. Takima henuz hicbirsey katmadi. Taylan’i 5. macinda da taniyamayan adam teknik adam olamaz. Insan arasa bu kadar kotu teknik adam bulamaz. Burak Elmas’i tekrar tebrik etmek lazim.
Torrent, Farioli'nin anca getir-götürünü yapar. Çayını kahvesini getirir ancak.

Kadromuz kesinlikle ligin en iyi 3-5 kadrosundan biri degil; ozellikle orta sahamiz hic degil. Torrent konusunda size katiliyorum, takima hicbir pozitif etkisi olmadi.

En iyi 3-5 kadro mu? 😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹😹

yanımdaki arkadaşa top berkana verirken yandık dedim ve gerçekten öyle oldu hoca

lütfen sen de artık çözüm bul

takım 1 kişi fazlayken bile gücü yetmiyor rakibine böyle iş olur mu

enkaz edebiyatıyla seni aklayamam kusura bakma

Sezon başında yeniden yapılanma düşüncesi yerinde idi lakin kadroyu yapilandirirken takıma tecrübe ve kalite katan 1-2 lider özellikli futbolcuya da ihtiyaç vardı..6 numara forvet ve bir oyun kurucu kanat tecrübeli ve olmuş oyuncu olsa bu durumlarda olmayabilirdik. bu konuda hatanın büyüğü fatih hocadadir..nihayetinde de başarısız olup gönderildi..
Lakin yerine getirilen torrent hoca ile oynanan maçlarda ileri giden bir durum olmadı aksine geriye gitti takim..terim zamanı pozisyon bulmada sorun yoktu bitiricilik kötü idi..yine çok pozisyon vermiyorduk ama bireysel hata ile saçma goller yiyorduk..şimdi hem fazla pozisyon veriyoruz hem pozisyona giremiyoruz..
Bazı arkadaşlar malum terim nefretinden ötürü torrent konusunda riyakarlik yapıyorlar..terim zamaninda babel ömer arda oyuna alındığında ya da oynatildiginda sürekli sallayanlar şimdi kim oynayacak mecbur deniyor..yine puan kayıplarinda Anadolu takımlarına karşı galip gelmek için yok modric yok Messi yok Marcelo vs almak mi gerek denirken şimdi kadro rezalet ancak bu kadar deniyor..
halbuki bence kadro gömüldüğü kadar kötü değil.. sadece mental yönden son dönemde bitik durumda futbolcular..futbolda ozguven herseydir..gorunen o ki şu ana kadar torrent mental yönden toparlayamıyor futbolcuları...pulgar ve gomis takıma tam anlamı ile girdiğinde neler değişecek görmek lazım..ama şu an torrent hiç isik vermiyor..

aklıma geldikçe deliriyorum ömerden sağ bek nedir ulan

ligin en iyisi 2-3 kadrosundan biri olduğumuzu sanan arkadaşlar var.

taylan - berkan - cicaldauyu ptt ligi lideri ankaragücüne versek yemin ederim playofflara kalamazlar.

bazı arkadaşlara abartı gelecek ama bal ligi takımlarında bizdeki 3 andavaldan yetenekli os oyuncuları izledim.

evet bir barcelona değildik peki neydik diye sormak lazım. ziraat kupasında 2. ligin eksik, küme düşecek takımına elendiğimizde sevilla mıydık? fatih terim'e saygı duymakla birlikte terimciler artık o kadar bezdirdi ki. yok fatih terim varken daha çok pozisyona giriyorduk, yok daha az pozisyon veriyorduk filan. zaten terim'le kıyasladığımız adam torrent. terim biraz daha iyi olsun tabii 10 küsür sene tr liginde çalışmış adam, oyuncuları kendi aldırmış sonuçta. yabancı hocaların büyük camialarda başarılı olamamasının yegane sebebi bu heriflerdir. çünkü yabancı hocaların lobisi yoktur, ahbabı yoktur. bunlar için çabuk harcanabilir adamlardır.

Yönetim bile 'yardımcı' hoca olarak düşündüğü ismi muhtemelen geçici olarak takımın başına getirmişken, gelinen nokta da taraftar içinde sırf Fatih Terim'e duyulan antipati nedeni ile savunulması sorunu, nesiller değişiyor bazı şeyler hiç değişmiyor.

Sevgi ve nefrette kıyas olmaz, bunu artık bir kenara koymayı öğrenebilsek keşke.

Torrent, halefi veya selefi iyi diye kötü, kötü diye iyi olmuyor.

Ama görünen o ki, kendisi kötü bir teknik direktör. Geçmiş birinci adam kariyerinin yaşına rağmen sınırlı olması da bunu doğrular nitelikte.

O zaman bir an önce lider karakteri olan, teknik ve taktik açıdan kendini ispatlamış, marka değerimize yakışır biri yerine gelmelidir.

Maksadımız Galatasaray ise tabi.

Diğeri ise ben artık bu taraftarcılıktan gerçekten sıkıldım.

Geri
Üst Alt