4 maçın üçünde 6 numara, 8 numara, kaleci ve forvet yoktu. 4. maçta başlangıçta kalecimiz, dakika 82de 6 numaramız oldu. Hatta kasımpaşa maçında şerro TFF yüzünden çakma 6 numaramız ve çakma 8imiz bile yoktu, defans orta sahaya geçti düşünün. Berkan atsa o golü çok farklı şeyler konuşacaktık.

Bu dediklerin Terim içinde geçerli. Bir anlam ifade etmiyor kısacası.

Yönetim bile 'yardımcı' hoca olarak düşündüğü ismi muhtemelen geçici olarak takımın başına getirmişken, gelinen nokta da taraftar içinde sırf Fatih Terim'e duyulan antipati nedeni ile savunulması sorunu, nesiller değişiyor bazı şeyler hiç değişmiyor.

Sevgi ve nefrette kıyas olmaz, bunu artık bir kenara koymayı öğrenebilsek keşke.

Torrent, halefi veya selefi iyi diye kötü, kötü diye iyi olmuyor.

Ama görünen o ki, kendisi kötü bir teknik direktör. Geçmiş birinci adam kariyerinin yaşına rağmen sınırlı olması da bunu doğrular nitelikte.

O zaman bir an önce lider karakteri olan, teknik ve taktik açıdan kendini ispatlamış, marka değerimize yakışır biri yerine gelmelidir.

Maksadımız Galatasaray ise tabi.

Diğeri ise ben artık bu taraftarcılıktan gerçekten sıkıldım.
ne dion Kingpay

Bu dediklerin Terim içinde geçerli. Bir anlam ifade etmiyor kısacası.
Terim'in her zaman forveti, sağ beki oldu. Ayrıca ortasaha diye takım bağırırken 76. stoperi aldıran kendisi. Torrent reis eksik olan bölgelerin hepsine transfer yaptırdı.

1 maçın kaldı hoca efendi. Bir ışık görmeyi arzuluyorum

Yıllarca Guardiolanın yardımcı hocası oldun bir ortasaha bağlasana hiç mi muhabbetin yok. Guardiola hiç mi eşini aldatması, açığı vardır.

Ev sahibi 3 çeşit patates 4 çeşit sebze almış, adamdan pilav yapmasını istiyorsunuz.
Bırakın bu işleri

Hocam Peña için sagol keske Sanz da olsaymis. Lutfen su arka besliden vazgecme

Peña
Boey Nelsson Marcao PvA

gerekirse birini keseceksen Marcao'yu kes.

gomis maça damgasını vuramazsa kayseri maçı domenec dayının son maçı olabilir. ancak gomis kurtarabilir onu

Takımın başında Reha Kapsal olsa daha fazla güven duyarım. O kadar yani...

Dedeme bi top hediye edelim possession futbolunu kendisi evinde oynasın, üç pas yapamayan oyuncularla topa hükmedecem diye uğraşıyor :crushed:

Geri
Üst Alt