senin boyunu aştı 1.hocalık, city den hiç ayrılmamalıydın. guardiolanın yanından 57 yaşında ayrılıp hocalığa soyunmak akıl işi değil.

Admirle aram iyidir.

Screenshot_20220212-233705_Samsung Internet.webp

evet bir önceki yabancı hocamız takımı 12. bırakmıştı
Fatih Terim'in kötü olmasına değil Abdullah Avcı'ya ve İlhan Palut'a bakacaksın. Yabancı hocalardan bir yol olmaz bu ligde. Yıllardır bunu savunuyorum. Yerli hoca candır bu karmaşık sistemde. Milli Takım'da ise futbolcuların çoğu yurt dışında kaliteli ve toksiklikten uzak futbol ülkelerinde top koşturdukları için yabancı teknik direktörü savunanlardanım.

Oynanan oyundan başarısız sonuçlardan ziyade orta sahada Berkan & Taylan ikilisini inatla oynaması ve Babel Feghouli gibi adamlara ümit bağlayan bir teknik direktöre güvenecek değilim

Maalesef bu kararları ona olan ümidimi yitirmeme sebep oldu, önümüzdeki maçlara çıkmasına gerek yok Fatih Terim döneminde olduğu gibi Torrent'in şu takımına da zerre güvenmiyorum

İyi veya kötü hoca olma kısmını geçtim cidden çok bahtsız bir herif..dün ikinci devre sezonun belki en etkili futbolunu oynadık gittik saçma sapan bir gol yedik manyak gibi goller kaçırdık rakip kaleci yine hayatının maçını oynadı..Ts maçı yine akıl almaz 2 hatayla hediye edildi..
Tabi ne olursa olsun sen GS ile 5 maça çıkıp 2 puan alırsan kıçına tekmeyi yersin..

Göndermek çok ama çok büyük hata olur. Bu herifi getiriyorsan zaten günü kurtarmak için değil uzun vadeli projeyi kurtarmak için getiriyorsun. Öyle böyle bir seçim yapıp ortaya pas oyunu vizyonu koymuş buna göre yatırım yapmış oyuncular almış liste oluşturmuşsun, Terim'in oyuncuları geliştirme ve oyun şeklini aşılama konusunda eksik olduğunu düşünüp bu adama geçiş yapmışsın.

Sene sonuna kadar bir iyileşme görülmezse belki ancak o zaman bu konu oturulup konuşulur. Bence eğer vazgeçilecekse Torrent'ten bu sistemden büsbütün vazgeçilmeli, aksi takdirde bu oyun anlayışıyla planlama yapılacaksa çok daha iyi bir hocayla anlaşabileceğimizi düşünmüyorum.

Bu işin buralara geleceği belliydi o yüzden Terim'in sene sonuna kadar devam edip artık bir daha ismi geçemeyecek şekilde bırakması taraftarıydım ama bu dertler bu sezonla bitse razıyım. Maalesef Demokles'in kılıcı hocalarımızın üstünde en az 10 sene sallanacaktır...

Açıkçası ben dünkü oyundan memnun kaldım. Tek topu yine sokmakta zorlandık.

FT Babel, Fegle çıkarken ağzına geleni diyen tipler Torrent yapınca ses çıkarmamış. Riyakar herifler yine şaşırtmadınız.
Feghouli'den inatla hala ne bekleniyor anlamış değilim ama Babel'i oynatmaktan ziyade çıkarmak hataydı. Adam mükemmele yakın oynuyor ayrıca sağda da bayağı iyi oynadı keşke daha önceden de sağ tarafta deneseymişiz.

Feghouli'den inatla hala ne bekleniyor anlamış değilim ama Babel'i oynatmaktan ziyade çıkarmak hataydı. Adam mükemmele yakın oynuyor ayrıca sağda da bayağı iyi oynadı keşke daha önceden de sağ tarafta deneseymişiz.
Geçen sene bolca denedik.

Burada mevzu oyuncu tercihi değil, tercihi yapanlara karşı verilen tutarsız tepkiler.

Sanki fatih hocanın ruhani devamı dün açıklamalara baktım onlar bile aynı adamda.

Takımı izlemediğiniz ortada ki dünki oyuna sezonun en iyi oyunu diyebiliyorsunuz
Katılıyorum. Gayet tırt bir oyun çıkardık ortaya. Hatta bu adam geldiğinden beri takımın geriye gittiğini bile söyleyebilirim. Bir tek trabzonspor maçnın ilk yarısında iyiydik. Onun dışında henüz iyi futbol namına bir şey gösteremedi Warez hoca bize.

Ft giderken "son 9 maç 4 mağlubiyet 4 beraberlik 1 galibiyet, daha kötü olamaz" diye john benjamin geçen tayfa vardı. Umarım haklılardır, gidişat sıkıntılı.

Kendisinden bir adet lig galibiyeti rica ediyorum. A.l.yi falan saldım fark yemeden elenelim o olay da kapansın.

Geri
Üst Alt