Geçen sene bolca denedik.

Burada mevzu oyuncu tercihi değil, tercihi yapanlara karşı verilen tutarsız tepkiler.
Evet burası gözlemlediğim üzere eskiden beri anti FT olduğu için normal.

Muhtemelen aynı kişiler çok pozisyona girdik ama atamadık yaa diye dünkü maçı savunup ben ilk üye olup xG yorumu yaptığımda benle dalga geçmişlerdir.

FT'ye çok haksızlık da edildi ve özellikle bu sene TFF'nin net saldırısına rağmen camia olarak sahip çıkılamadı ama miyadının sonuna eriyordu o da ve artık şu noktada hala FT'den bahsetmek bize sadece zarar verir.

Ft giderken "son 9 maç 4 mağlubiyet 4 beraberlik 1 galibiyet, daha kötü olamaz" diye john benjamin geçen tayfa vardı. Umarım haklılardır, gidişat sıkıntılı.

Kendisinden bir adet lig galibiyeti rica ediyorum. A.l.yi falan saldım fark yemeden elenelim o olay da kapansın.
Dome hocamız önümüzdeki 4 maçta 6 puan toplamak suretiyle iyileşme sürecine girdiğimizi tescil edecektir renktaş.

Hocam takimi ligde tutmak icin radikal kararlar vermeli. Tamamiyle defansif bir taktige gecmekle baslayabiliriz. Zaten bu kadronun gol atmasi imkansiz en azindan bir puana yatmaliyiz.

Tutup Babel Feghouli gibi adamlara bel bağlayan, inatla aynı oyuna takmış durumda olan bir teknik adama ümit besleyecek değilim. Zaten benim Fatih Terim eleştirilerim son 2-3 senedir bunun üzerinden ilerliyordu şimdi Torrent in ne farkı var ki?

Adam tutup Berkan & Taylan & Ömer gibi adamlar ile topa sahip olayım geriden oyun kurayım macerasına gidiyor ulan küme düşüyoruz neden müsaade ediliyor Torrent in bu fantezilerine

takımın başına geldiğinden beri hiç birşeyi olumluya çeviremedi. tazminatı yoksa göndermek en iyisi, ligin boyu kısaldıkça can çekişeceğiz küme potasında.

alanya maçı beraberlik alması kıymetliydi ama kayseri maçının izahı yok. şu takımı babam yönetse galibiyet alamasa gönderilsin derim. takım maç kazanamıyor bu işin şakası yok gerekirse 5 hoca daha gönderilir getirilir. normal bir sezonda, sıralamada değiliz. getirilsin yerli bir hoca bu da yardımcılığını yapsın.

her gün sövmenin anlamı yok
herif zaten seneye takımın başında kalmaz muhtemelen.
2-3 maç kazanıp biraz doğrulalım yeter.
sene sonu yolcu ederiz.
takımda dramatik bir değişim olmazsa yeni sezona kendisi ile girmek fecaat olur

Fatih Terim'in kötü olmasına değil Abdullah Avcı'ya ve İlhan Palut'a bakacaksın. Yabancı hocalardan bir yol olmaz bu ligde. Yıllardır bunu savunuyorum. Yerli hoca candır bu karmaşık sistemde. Milli Takım'da ise futbolcuların çoğu yurt dışında kaliteli ve toksiklikten uzak futbol ülkelerinde top koşturdukları için yabancı teknik direktörü savunanlardanım.
Büyük bir yanılsama bu. Bu ligin kalitesi artacaksa vasat yerli hocalarla değil Montella, Farioli, El Maetro, Domenec gibi pozitif futbolu destekleyen hocaların artmasıyla olacak. Şu an futbola yön veren güçler sebebiyle belli kulüpler maddi anlamda itilse de bu düzen elbet değişecek. Durumun yerli hocayla falan alakası olduğuna inanmıyorum. Trabzon'un başında Güvenç Kurtar bile olsa şampiyon yapılacaktı bu sene.

Büyük bir yanılsama bu. Bu ligin kalitesi artacaksa vasat yerli hocalarla değil Montella, Farioli, El Maetro, Domenec gibi pozitif futbolu destekleyen hocaların artmasıyla olacak. Şu an futbola yön veren güçler sebebiyle belli kulüpler maddi anlamda itilse de bu düzen elbet değişecek. Durumun yerli hocayla falan alakası olduğuna inanmıyorum. Trabzon'un başında Güvenç Kurtar bile olsa şampiyon yapılacaktı bu sene.
Asıl senin bu dediğin büyük bir yanılsama. Vasat yerli hocalar dediklerin o "VİZYONLU" yabancı hocaları her hafta tokatlıyor. Maalesef bu ülkede yabancı teknik adamlarla bir yere gelemezsin. Bu açık ve net. Yabancı teknik adamların bu ülkede başarılı olabilmesi için öncelikle TFF, MHK başta olmak üzere tüm futbol sisteminin değişmesi ve çağ dışı futbol iklimine kim ön ayak oluyorsa camiadan temizlenmesi gerek. Ayrıca 7+4'leri 6+5'leri falan tartışıyoruz biz hala ülkede. Ne yabancı hocası Allah'ını seversen ya?!

Ayrıca bu "Trabzonspor'u şampiyon yapacaklar matmazel" paranoyaları eskimedi mi artık cidden? Fenerbahçe, Beşiktaş ya da biz çok mu iyiyiz de Trabzon'u destekle şampiyon yapacaklar? Yani Trabzonspor'un şu anki oyununun bu dandik ligde şampiyon olması için desteğe mi ihtiyacı var cidden?

Asıl senin bu dediğin büyük bir yanılsama. Vasat yerli hocalar dediklerin o "VİZYONLU" yabancı hocaları her hafta tokatlıyor. Maalesef bu ülkede yabancı teknik adamlarla bir yere gelemezsin. Bu açık ve net. Yabancı teknik adamların bu ülkede başarılı olabilmesi için öncelikle TFF, MHK başta olmak üzere tüm futbol sisteminin değişmesi ve çağ dışı futbol iklimine kim ön ayak oluyorsa camiadan temizlenmesi gerek. Ayrıca 7+4'leri 6+5'leri falan tartışıyoruz biz hala ülkede. Ne yabancı hocası Allah'ını seversen ya?!
Her hafta tokatlıyor derken? Kaç tane yabancı hoca çalışıyor ki ligde zaten? Alanya ve Adana Demir gayet başarılılar. İkisi de yerli hocadan döndü bir de. Göztepe'de sıralama olarak olmasa da pozitif futbol olarak bu konuda iyi yolda olan takımlardan.

Ayrıca geri kalanında çok da farklı düşünmüyormuşuz. Ben de bu sistemin yerli hocalara ittiği bir durum olduğunu, hocaların kalitesiyle alakası olmadığını anlatmaya çalıştım zaten. Gerek maddi, gerekse yönetsel ittirmeler yapıldığına inanıyorum bazı kulüplere.

Geri
Üst Alt