Oyun anlamında takıma bariz bir katkısı var. Özellikle ara pasları ve dikine paslarda gelişim görüyorum. Bekleri oyun içinde daha etkili kullanmaya çalışıyor Torrent. Hücum anlamında iyi planları var ve takımın bunları uyguladığı kesitler cidden keyifli. Şu ana kadar eksi olarak ideal bir 11 bulamaması söylenebilir. Keza Defansif açıdan ise eskisinden iyi değiliz ama biraz şanssızlıkta var bu durumda yani çok ekstra goller yiyoruz olmayacak şutlar çıkıyor rakiplerden. 3 kez yenildiğinde de sezon sonuna kadar kalması gerektiğini düşünüyordum fikrim sabit sezon sonuna kadar şans verilmeli bakalım takımı nasıl bir seviyeye getirecek.

Torrent dokunuşlarını görüyoruz takımda, ama bir cenabetliği var. En olmayacak golleri yiyoruz, en iyi oynadığımız dakikalarda pozisyon bile olmadan olağanüstü golleri yiyoruz. Trabzon maçından beri bu böyle. Ama takımın oyunu çok pozitif, psikolojik olarakta ilerleme mevcut. Oyuncular kötü pasta kenara bakmıyor, topa doğru koşup almaya çalışıyorlar. Birbirlerini alkışlıyorlar.

Yeterli olduğunu düşünmesem de başarılı olmasını istiyorum. Kanat oyuncusu değiştirirken emre yi orta da bir dene gözünü seveyim. Cicu dan berkan ve Taylan dan daha verimli oynuyor o çocuk. Ayrıca gole de yakın olabiliyor. Morutan ve erik i kadroya alır almaz gerçekten umurumda da değil. Bence ikisi de çok yetersiz olmasa kadroya alırdı. Halil i de sevmeme rağmen kadroya almamasını anlayışla karşılarım.
Hoca barça maçı çok önemli hem bizim hem de bu ülke için. Bu turu geç diğer maçları kaybet tek kelime etmeyeceğim.

Torrent: "Düşünün, Babel de penaltıyı kaçırdı ve 90+8'de de golü atamadık. Böyle olsaydı hocanın değişiklikleri yüzünden mi olacaktı? Eminim hepiniz futbol hakkında çok bilgilisiniz."

:hat:
Doğru diyo. Oyuncu yeteneklerimiz sınırlı. Özellikle oyunu açabilecek orta sahamız rezil ötesi. Ligin en kötü 2 lisi hatta 3lusu bizde olabilir. Bu şartlarda oyunu açmak veya bir taktik kurmak zor. Ben hoca olsam deliririm bu orta sahalarla. Seçenekler sıkıntılı. Mucadele ve kondisyonu yüksek olanlar aptal ve topla ilişkileri sıfır, tekniği ve kafası çalışanlar yaşlı ve güçsüz/kondisyonu düşük.

Nerden tutarsan tut elinde kalır her sistem. Hak vermiyor değilim. İttir kaktir gidecek bu sezon.

Ciddi bir değişiklik göremiyorum takımda ama 3 5 maça düzelecek bir şey de değil bu. Zaman bakalım gösterecek bize doğru mu yanlış mi yapıyoruz.

GscimbomMobile

Bu takımda Morutan veya Feghouli ikisinden birisinin oyunda olması lazım. Beklentiyi yükseltebilecek ayağına topu aldığı zaman taraftarı heyecanlandıracak bir oyuncu lazım

40 bin kişiye ligin en kötü takımlarından Rize yi bile zorla yendik. Bu futbolla Konya Barca Bjk maçları sıkıntı.

Kendisinin başarılı olmasını yürekten istiyorum, çünkü kendisinin başarısı Kulübümüzün de başarısı olacaktır. Sezon sonuna kadar da desteğimi vereceğim, sezon sonu duruma göre devam edilir veya vedalaşılır bilemem.

'Galatasaray hep en iyilerle çalışır, şöyle büyük, böyle büyük takımdır, Daha iyisi gelmeli, en iyisi olmalı, en iyilere layık' gibi söylemleri bir kenara bırakıp, olaya daha gerçekçi yaklaşılmasından yanayım. Formayı bu kadar ağırlaştırmaktan vazgeçmek lazım, o kdr ağırlaştırıldı ve o kdr gerçeklerden kopuk bir tablo çıkarıldı ki ortaya, kulübün ve türk futbolunun en iyi teknik direktörü bile bu ağırlığın altında kaldı, düşünün..

Türkiye de ki çoğu kulüp gibi, Galatasaray'da batık bir kulüptür ve bize bu masalları anlatanlar tarafından batırılmıştır.

Bırakın insanlar üzerlerinde bu kdr yüksek baskı olmadan, en azından işlerine odaklanabilecek kadar rahat bir ortamda çalışsınlar. Yarın torrent gider Okan gelir. Aynı sözler Okan için de geçerlidir. Türk futbolunun en büyük sorunu kendini gereğinden fazla büyük görmesidir. Ayaklarımız yere basmalı artık.

adam 4-2 mac kazandi, 2 kere geriden gelip niyeyse kimse gelip başlığına bir sey yazmamis 😂😂 galibiyeti Gs ye yenilgiyi torrente mi yaziyoruz beyler?
Genelde öyle oluyor. Özellikle Terim ve sonraki dönemlerinde bir oyuncu iyi mi çıktı Terim-kötüyse yönetim, şampiyon olduk Terim- olamadık kötü sezon geçirdik yönetim, şu anda da galibiyet oyuncu ve taraftara- mağlubiyet Torrent'e diye devam ediyor tabi bir de bunun tam tersi zıt tarafı var. Hiç ne gördüysek insanların hatasını- doğrusunu kattığı şeyleri yada geri gittiği noktaları objektif olarak bakamıyoruz belki de ülkece futbolda geri gitmemizin en önemli nedenlerinden biri de bu sürekli yapılanlara göre değil de insana göre muamele pragmatik değil de duygusal davranmamız yüzündendir.

Son dönemde çok kızıyordum ama fiziksel olarak takım baya gelişim gösterdi önceden 60 dakikalık bir enerjimiz oluyordu şu an 90 dakika hatta 100 dakikaya çıktı. Galatasaray kötü duruma düştüğü için rakipler ekstra motivasyonla ve özgüvenle oynuyordu bunun da 1 numaralı sebebi 14 maçta 1 galibiyet alınca rakipler bize karşı daha özgüvenli ayakları daha sağlam basarak oynamaya çalışıyorlardı çıkan her takım bu takım maç kazanamıyor biz de kaybetmeyiz hatta kazanırız mantığıyla maçlara çıkıyordu. Bu yüzden çoğu maça 0-1 geride başlıyor gibiydik umarım bu 2 galibiyet özgüven olarak kendimize getirmiştir.

Torent'in son 2 maçta ki değişiklikleri de bence başarılıydı stratejik olarak da oyuncuları doğru kullanmaya başladı bu yönden de artı diyebiliriz Alanya deplasmanı büyük saçmalamıştı hatta bence eleştirin en büyüğünü hak ediyordu orada nasıl eleştirildiyse de son 2 maçta yaptığı değişikliklerle maçı kazandırdı. Belki Göztepe deplasmanı devre arası değişiklik yapabilirdi orada da bi geç kalmışlığı var ama sonuçta bir şekilde hamle yaptı ve maçı kazandık.

Göztepe maçında 2-1 gerideyken 75'den sonra oyunun kontrolünü alıp oradan galip çıkmak kritik oldu tabi 75 dakikalık futbol çok kötüydü Emre Kılınç, Cicaldau ve Gomis girdikten sonra takım ayağa doğru oynayıp maçı kazandırdı. Rize maçı kadrosu Taylan hariç ki o da mecburiyetten oynatıldığını düşünüyorum genel olarak doğru kadro çıktık. İyi futbolla başlayıp 0-1 geriye düştük 1-1'i yakaladık gene olmayacak bir golle 2-1 geriye düştük ama reaksiyon gösterip gene pes etmedik ve kazandık.

Alanyaspor deplasmanı, Kayserispor, Göztepe deplasmanı ve Rizespor'a karşı aslında 4 maçta da maçların içerisinde skor olarak geriye düştük sonuç olarak yenilmedik ve 4 maçta 8 puan aldık. Önümüzde Konya deplasmanı var takım özgüven kazanmıştır Konyaspor'da 4 maçtır kazanamıyor bu maç ışık görmemiz gerekiyor önceden baskı var diyorduk 2/2 ile o baskıyı geçmiş olmamız lazım herkese bi rahatlama gelmiştir bundan sonra artık rahat oynayıp oyun içi daha efektif oynamamız lazım. Umarım başarır.

40 bin kişiye ligin en kötü takımlarından Rize yi bile zorla yendik. Bu futbolla Konya Barca Bjk maçları sıkıntı.
Takımın sıkıntısı kendinden daha düşük profil takımlara zorlanmasıydı zaten. Denk takımların hepsine üstünlük kuruyorduk bireysel hatalardan maç veriyorduk.

Adamı yemeye çalışıyorlar ama sanki ne yaptığını bilen ve takımı her maç biraz daha ileri götüren bir Hoca Torrent

Yahu adam kaç senede neler görmüş aynı manzarayı hatta daha beterini Brezilya’da yaşadı adam keza Amerika’da ciddi bir basın baskısı vardı.

İngiltere’de çalıştığı yıllarda kendisine yönelik değil ama takım patronlarına yönelik yapılan eleştirileri de görmüştür ki İngiltere basını bizimkinden çok da ateşlidir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eskiden görücü usülüyle evlilik vardı Kadına boşver aşkı evlenince seversin denirdi. Ben Torrent hocama ilk ay çok kızdım ama fena herif değil bence

Sen yeni gelin oluyorsun sanırım?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt