Basının yerli bir hocaya asla takınamayacağı tavrı bu adama karşı takınması rezalet. Açıklamalarını ciddiye almıyor, her dediğini dalga konusu yapıyorlar. İyi veya kötü hoca olması bir yana, böyle bir davranış kabul edilmemeli. Kulüp bu konularda bir açıklama yapar umarım.

Kaç hafta oldu kaç maç oldu artık Taylan inadı nedeniyle soru işaretlerimi kazandı

Pulgar neden alındı ? Morutan neden kadro dışı - o kadar mı antreamnda kötü olablir yani ?

Gelecek sezonu hakeder mi bilemiyorum.

adam 4-2 mac kazandi, 2 kere geriden gelip niyeyse kimse gelip başlığına bir sey yazmamis 😂😂 galibiyeti Gs ye yenilgiyi torrente mi yaziyoruz beyler?
Kazanıyoruz diye üzülen tanıdıklarım var benim.

Basının yerli bir hocaya asla takınamayacağı tavrı bu adama karşı takınması rezalet. Açıklamalarını ciddiye almıyor, her dediğini dalga konusu yapıyorlar. İyi veya kötü hoca olması bir yana, böyle bir davranış kabul edilmemeli. Kulüp bu konularda bir açıklama yapar umarım.
Pereira'ya da yapıldı bu. Kompleksli milletiz diyorum. Sonra kızıyor forumdaki dostlar.

Penaltılar olmasa bir hiç.Yeni yapılanmaya daha sağlam bir teknik direktörle girmeliyiz.
Penaltılar olmasa hiç diyorsunuz da geçen hafta göztepe de 2 penaltı kazandı hatırlatalım. Penaltısız maç bitse 1-0 kazanıyorduk. Penaltı verilmesi için pozisyon bulmanız lazım. Bize hiç öyle cepten düdükler çalınmıyor zaten. Hele bize çalınan penaltılara bakarsak

Takimin hucumda birseyler denemeye basladigini gormemek icin art niyetli olmak lazim ama Taylan yuzunden kovulman taraftariyim. Taylan’siz maca cikmak icin 3-4-3 bile dener yine oynatmazdim.

Geri
Üst Alt