Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
İyiyim, teşekkür ederim.Sağol sen?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyiyim, teşekkür ederim.Sağol sen?
Kazanıyoruz diye üzülen tanıdıklarım var benim.adam 4-2 mac kazandi, 2 kere geriden gelip niyeyse kimse gelip başlığına bir sey yazmamisgalibiyeti Gs ye yenilgiyi torrente mi yaziyoruz beyler?
Pereira'ya da yapıldı bu. Kompleksli milletiz diyorum. Sonra kızıyor forumdaki dostlar.Basının yerli bir hocaya asla takınamayacağı tavrı bu adama karşı takınması rezalet. Açıklamalarını ciddiye almıyor, her dediğini dalga konusu yapıyorlar. İyi veya kötü hoca olması bir yana, böyle bir davranış kabul edilmemeli. Kulüp bu konularda bir açıklama yapar umarım.
Keyifler gıcır valla19 bininci mesajımı senin şerefine atayım
Naber![]()
Nasıl koyduk ama Umut?İyiyim, teşekkür ederim.
ft olsa net atılırdı o maclarda mac kaosa döner yenılirdik
Öyle bir koyduk ki , acısı hep bir taraflarında kalacak.Nasıl koyduk ama Umut?

Maç sonu meme uçlarım 10 luk inşaat çivisi gibiydi.Öyle bir koyduk ki , acısı hep bir taraflarında kalacak.
Bizimki uğramıyor bile konuya![]()
Penaltılar olmasa hiç diyorsunuz da geçen hafta göztepe de 2 penaltı kazandı hatırlatalım. Penaltısız maç bitse 1-0 kazanıyorduk. Penaltı verilmesi için pozisyon bulmanız lazım. Bize hiç öyle cepten düdükler çalınmıyor zaten. Hele bize çalınan penaltılara bakarsakPenaltılar olmasa bir hiç.Yeni yapılanmaya daha sağlam bir teknik direktörle girmeliyiz.
En son Aanholt'u yalayacaktın gördümMaç sonu meme uçlarım 10 luk inşaat çivisi gibiydi.
onu hep beraber yalayacaktık, lütfen cümlemi iyi okuEn son Aanholt'u yalayacaktın gördüm![]()