Fatih terim 2 galibiyet alsa istifadan vazgecerdi,takim goz gore gore ucuruma suruklenirken hoca zaten istifa ederdi,terimcilerde kabullenirdi falan hikaye.bende fatih hocanin gitmesini hic istemeyenlerdendim.gedsonun rezilleri oynadigi giresun macinda 1 asist yapti diye agzindan salya akanlar hikaye anlatmasin.terim geldikten sonra öfkenizi,kininizi yarin istesek hemen gidebilcek bi adama,torrenta cevirdiniz.Her puan kaybindan sonra yenilgiden sonra boyle demişti ama şöyle oldu,terim zamaninda boyleydi falan bos kiyaslamalar yapilyo.rize macinda 2 guzel gol atmissin,zaten terimlede atiyoduk falan.terim zamaninda geriden pasla,topu eveleyerek geveleyerek atiyodun.ben torrent gitse,niye gitti demem.ama öyle embesilce seyler yazilyoki sosyal medyada,adami asagiladiklari yetmiyor,üstüne bir iki olumlu seyi alip onu da yok ediyolar.sevsinler boyle taraftari.bu nedir ya lanet olsun size.burak elmasi da basimiza siz bela ettiniz,sirf fatih hoca sevdasindan.esref gelse ben yine destek olurdum.simdi de okanci kesildiler,okan gelse yine ben destek olurum,oluruz ama iki maglubiyete okansiz olur.midem bulaniyo bu taraftardan

bu açıklamalar doğruysa fatih terim'in yeri yine fatih terim ile dolacak gibi gözüküyor yani 5.fatih terim dönemi yükleniyor yani tabi doğruysa

Zaten Terim'in kurduğu takımı izliyoruz. Bir de tekrarını mı istiyoruz.

bu açıklamalar doğruysa fatih terim'in yeri yine fatih terim ile dolacak gibi gözüküyor yani 5.fatih terim dönemi yükleniyor yani tabi doğruysa

Geri dönüşü mayista mumkun zaten,mayista cok konusulacak.eger secim olursa,yeni baskan hocayi getirecek.umarim hersey yoluna girer

Hayat işte hasbel kader guardiolanın yanında yer etmiş şans yüzüne gülmüş

Bu adamda ki şans hamza hamzaoğlunda olsa barcelonanın hocası olur la ligayı bile alırdı

Konyasporu dahi çözemeyen adamla barcelona hele de bugünlerde ki barcelonanın karşısına çıkmak ha

Şehrin en işlek caddesine gidip bizi seven yok mu demek daha akıllıca olur sanki

Olaya böyle bakarsan herkes herkesten iyi olur.

Kadro Konya'dan kötü falan değil.

Doğru yapıyı doğru şekilde kullanmaktır mevzu. Oyunu tutmak için Pulgar, Taylan, Berkan çıkıp 10 dkda 2 gol yiyip sonra da kadro kötü diye ağlayamaz kimse.

Taylan sonradan girdi sanırım. Yani ilk 11 başlasa da bir halt olmazdı gerçi.

Son düzenleme:
Galatasaray'da gördüğüm en kötü teknik direktör performansı bu şahsa ait.

Reinhard Saftig vardı birde her muhabette söylenir ama onu izleyemedik yaş haddinden.

Bırakın önümüzdeki sezonu bu sezonu dahi tamamlamamalı hiç bir şekilde.

Önümüzdeki 3-4 maçta puan bile alamadan yine küme hattına yaklaşırız bu şahıs kalırsa.

İbiza sahilinden, Brezilya'ya çap yapmaya giden 59 yaşında adamı takımı yönetsin diye başımıza musallat edenler de bir zahmet ceplerinden parasını verip göndererek, gerekeni de yapsınlar sonrasında derhal seçim kararı alarak.

Avrupa ligini de eklersen 26 maçta 27 gol yediğimiz bir tablo vardı ki genelde verdiğimiz tüm pozisyonlar gol oluyordu hatta olmaması gerekenler de oluyordu Muslera'nın rezil performansı +İsmail ve Fatih sayesinde. Ft varken ligdeki 20 maçta bize iki penaltı verilirken gönderilmesi akabinde düdükler biraz düzelmeye başladı bunu da belirtmek lazım.

Takımın sıkıntısı gol atamaması, bitirememesiydi ama şu an defansif taraf daha büyük sıkıntı bana göre.

Bunu 2.maç itibariyle yazdık konuştuk. Defansif oyunu geçtim genel top hakimiyetimizde azaldı. Bir parça düzelen ya da öyle gözüken tek şey tempomuz ve geride daha az riskli paslar. Ama genel olarak daha kötü bir durumdayız ki rakamlarda doğruluyor.

Arada yabanci bir td gelmesi iyi oldu. Yabanci tdlerin dandikligi ve yerli tdlerin degeri anlaşıldı. Yeni yönetimle beraber Okan Hocamın devri başlayınca gerileme dönemini kapatip şahlanma dönemine geçeceğiz hayirlisiyla.

Son açıklamaları ciddi takım içi sıkıntı yaratacak gibi duruyor. Beşiktaş'da Sergen aynı hataya düşmüştü bunun hesabını futbolculardan sorun demişti sonrasında 2 hafta sonra ayrılmıştı. Aynı şekilde 2 hafta önce oyuncularımdan memnunum diyip mağlubiyette bu takımı ben kurmadım oyuncular yetersiz dersen bu takım ilk fırsatta seni yer, bence en büyük hatayı burada yaptı. Bundan sonra kendisini yemeye çalışacak futbolcu sayısı artacaktır dün olan açıklamalarından sonra çok uzun kalacağını sanmıyorum.

1646657562603.png

Geldiğinden beri ligde 9 maçta 8 puan

Atılan Gol: 13
Yenilen Gol: 18

Hazırlık maçı da dahil edilirse

10 maç: 2G 2B 6M 15/26 -11
M.B.P: 0.8

Ligin en zayıf 3 takımından 2'si ile oynadık, ve maçlarda toplam 3 defa yenik duruma düşerek çevirebildik.

Terim döneminde ise 20 maçta 24 gol yemişiz sanırım.

Geri
Üst Alt