- 2 Temmuz 2011
- 137.809
- 58.736
- 5.488
Fatih terim 2 galibiyet alsa istifadan vazgecerdi,takim goz gore gore ucuruma suruklenirken hoca zaten istifa ederdi,terimcilerde kabullenirdi falan hikaye.bende fatih hocanin gitmesini hic istemeyenlerdendim.gedsonun rezilleri oynadigi giresun macinda 1 asist yapti diye agzindan salya akanlar hikaye anlatmasin.terim geldikten sonra öfkenizi,kininizi yarin istesek hemen gidebilcek bi adama,torrenta cevirdiniz.Her puan kaybindan sonra yenilgiden sonra boyle demişti ama şöyle oldu,terim zamaninda boyleydi falan bos kiyaslamalar yapilyo.rize macinda 2 guzel gol atmissin,zaten terimlede atiyoduk falan.terim zamaninda geriden pasla,topu eveleyerek geveleyerek atiyodun.ben torrent gitse,niye gitti demem.ama öyle embesilce seyler yazilyoki sosyal medyada,adami asagiladiklari yetmiyor,üstüne bir iki olumlu seyi alip onu da yok ediyolar.sevsinler boyle taraftari.bu nedir ya lanet olsun size.burak elmasi da basimiza siz bela ettiniz,sirf fatih hoca sevdasindan.esref gelse ben yine destek olurdum.simdi de okanci kesildiler,okan gelse yine ben destek olurum,oluruz ama iki maglubiyete okansiz olur.midem bulaniyo bu taraftardan