Ft olsa ligin dibini boyladiydik

Üzerine buyuk olasilik 8 maç ceza. Fatih hoca bir değerdir ama bu takim ve bu arma artik ileri gitmeli. Kendisini bir kişiye sartlandirmamali. Rabbim gecinden versin ama hocaya birsey olursa ne olacak koca takım? Kapiya kilit vuralim ozaman.

Domenec hocam bu zorlu fikstürde buyuk ışık gösterdi. Kendi acımdan konusacak olursam buyuk olasılık Barcelonaya karşı elenecigimizi düşünüyorum. Ama utanc duyulacak birsey degil. Aslanlar gibi savasacagimizi biliyorum. Artik hepimiz Torrent hocamiza destek cikmaliyiz. Köstek olanlara ciddi karsi durulmalı

Üzerine buyuk olasilik 8 maç ceza. Fatih hoca bir değerdir ama bu takim ve bu arma artik ileri gitmeli. Kendisini bir kişiye sartlandirmamali. Rabbim gecinden versin ama hocaya birsey olursa ne olacak koca takım? Kapiya kilit vuralim ozaman.

Domenec hocam bu zorlu fikstürde buyuk ışık gösterdi. Kendi acımdan konusacak olursam buyuk olasılık Barcelonaya karşı elenecigimizi düşünüyorum. Ama utanc duyulacak birsey degil. Aslanlar gibi savasacagimizi biliyorum. Artik hepimiz Torrent hocamiza destek cikmaliyiz. Köstek olanlara ciddi karsi durulmalı
Barcaya elenirsek aptal biatcilerin sosyal mecradaki zirvalamalari assa yukari belli muhtemelen cayci diyip ft ile kiyaslarlar hocalik kariyeriyle dalga gecerler burda da var bu tipler fakat ne hikmetse anca puan kaybinda ortaya cikiyolar tabi yukaridaki ft profilli biatci istisna

0:55 Şu yuhlamaya katılanlar acaba maç sonunda utandı mı? 4 gün önce İspanya'dan beklentilerin çok üstünde bir futbolla dönen, az sonra derbi maçına çıkacak takımın hocasını yuhlamak nedir arkadaş... Adam maça çıksın, sahadaki oyunu gör, sonucu gör sonra ne yapıyorsan yap ki 3 gün sonra Barcelona maçı varken o da doğru değil. Bazen bu taraftarın kafa yapısını anlayamıyorum.

Bizim medya cidden rezil bir halde. Onlara bu fırsatı veren de maalesef yönetimlerimiz.

0:55 Şu yuhlamaya katılanlar acaba maç sonunda utandı mı? 4 gün önce İspanya'dan beklentilerin çok üstünde bir futbolla dönen, az sonra derbi maçına çıkacak takımın hocasını yuhlamak nedir arkadaş... Adam maça çıksın, sahadaki oyunu gör, sonucu gör sonra ne yapıyorsan yap ki 3 gün sonra Barcelona maçı varken o da doğru değil. Bazen bu taraftarın kafa yapısını anlayamıyorum.

Bizim medya cidden rezil bir halde. Onlara bu fırsatı veren de maalesef yönetimlerimiz.

Bunların çabası gayesi Galatasaray değil! Yahu Galatasaray başarılı olsun da isimler önemli değil demek bu kadar zor olmamalıdır. Allah akıl fikir versin diyeceğim de bu zamana kadar vermediyse...

4 gün önce dönse yine iyi renktaş

İstanbul'a bile gelemedik hava şartlarından dolayı

Ve bu şartlarda çıktığımız derbide son 20 dakika kondisyon açısından düştük

Bu bile başlı başına bir göstergedir esasen

Ama anlayana

Cuntacı kesim bunlar.

At gözlüklüler.

Bir taktik planı var ve gittikçe gelişiyor kendi kuracağı takımla görmek mantıklı iş olur en büyük rakibi medyanın yabancı hoca düşmanı kalemleri dünkü sonuç futbolcuların zaferiymis hocanın katkısı yokmuş zihniyete bak terim döneminde niye derbi kazanamıyordu o zaman aynı futbolcular hoca farkından olmasın? Bu anlayıştan kurtulmak lazım terim dönemi bitti artık bunu kabul etmeli terim terim diye diretmenin kimseye yararı yok

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ultraslan Galatasaray'ın kanseridir. Bu kanserli alan temizlenmelidir. Bu heriflerin ahmet çakar, sinan engin, erman toroglu, levent tuzemen kdr futbol bilgileri vardir. Bu oluşumun özeti ertemin programinda yorum yapiyor işte.

Sezonu tamamlamayi garantiledi. Ama mesela simdi önumuzdeki antep maci gene konya maci gibi olursa burda övenlerin cogu gene sövecek. Barca macini kenara koyuyorum, onlari eleme sansimiz %15. Ama benim icin gelecek sezon kalma kistasi kalan maclardan (9) en az 6g 1m 2b veya 2m 1b yapar ve olumlu oyunu devam ettirirse kalmasini desteklerim

Bu takımı ben kurmadım diyordu Konya yenilgisinden sonra. Kendi kuracağı takımı çok merak ediyorum. Eline verilen takım Avrupa’da son 10 maçını kaybetmeyen bir takımdı. Bakalım torrent bey ne yapacak?

Eee Ne yapmış ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gerets samimiyeti var adamda

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Futbolu bilen adamdan zarar gelmez. Yanında abuk bir yerli yardımcı olmaması bile artı. Ki bu dönemde müthiş bir artı bu adam bize

Geri
Üst Alt