0:55 Şu yuhlamaya katılanlar acaba maç sonunda utandı mı? 4 gün önce İspanya'dan beklentilerin çok üstünde bir futbolla dönen, az sonra derbi maçına çıkacak takımın hocasını yuhlamak nedir arkadaş... Adam maça çıksın, sahadaki oyunu gör, sonucu gör sonra ne yapıyorsan yap ki 3 gün sonra Barcelona maçı varken o da doğru değil. Bazen bu taraftarın kafa yapısını anlayamıyorum.

Bizim medya cidden rezil bir halde. Onlara bu fırsatı veren de maalesef yönetimlerimiz.

@Ege Can Erbay al bak 5-10 kere izle

Torrent hoca devamlı bu takımı ben kurmadım diyor ama seneye kalırsa transferlerin yüzde 80'i yine yönetim-menajer ortaklığı olacak. Sen x oyuncuyu istersin yönetim ona param yetmiyor, campos daha az maliyete y oyuncuyu önerdi sana bunu getireceğim diyip eline verir. Bknz :Erick Pulgar. Türkiyede işler böyle malesef hocam. Yarın sen kovulursun, yerine gelen adam bu takımı ben kurmadım Torrent bu takımı çöplerle doldurmuş diye sallar arkandan.

Torrent hoca devamlı bu takımı ben kurmadım diyor ama seneye kalırsa transferlerin yüzde 80'i yine yönetim-menajer ortaklığı olacak. Sen x oyuncuyu istersin yönetim ona param yetmiyor, campos daha az maliyete y oyuncuyu önerdi sana bunu getireceğim diyip eline verir. Bknz :Erick Pulgar. Türkiyede işler böyle malesef hocam. Yarın sen kovulursun, yerine gelen adam bu takımı ben kurmadım Torrent bu takımı çöplerle doldurmuş diye sallar arkandan.
Hoca öyle demedi. Lütfen algılara kanmayın.

Kadro şişkinliğinden bahsediyor idi. Yoksa daha evvelinde oyuncularından memnun olduğunu belirtiyordu.

Barcelona deplasmanından yenilmeden hatta gol dahi yemeden dönen takımın hocasını ıslıklayan bu angutlar gerçekten Galatasaraylı olup olmadığını tekrardan gözden geçirmeli.

Böyle taraftar olmaz.

Eğer olur da kulübü değil de kişileri seviyorlarsa o vakit kişileri tutsunlar ve desteklesinler Galatasaray'ı değil. Bu kadar basit.

Barcelona deplasmanından yenilmeden hatta gol dahi yemeden dönen takımın hocasını ıslıklayan bu angutlar gerçekten Galatasaraylı olup olmadığını tekrardan gözden geçirmeli.

Böyle taraftar olmaz.

Eğer olur da kulübü değil de kişileri seviyorlarsa o vakit kişileri tutsunlar ve desteklesinler Galatasaray'ı değil. Bu kadar basit.
stada gitmesinler ya evlerinde istedikleri kadar ıslıklayabilirler. bu heriflerden asıl taraftar maca gidemiyor. maça kadar içip içip stada kadar bağırmaktan enerjileri biten sesleri kısılan mallar bunlar.

Bu tipler hep aynı takımın hocasını ıslıklarlar, Berkan Taylan vs bi hatalı pas versede ıslıklasak diye elleri ağzında beklerler. İşin kolay yolunu bulmuşlar

0:55 Şu yuhlamaya katılanlar acaba maç sonunda utandı mı? 4 gün önce İspanya'dan beklentilerin çok üstünde bir futbolla dönen, az sonra derbi maçına çıkacak takımın hocasını yuhlamak nedir arkadaş... Adam maça çıksın, sahadaki oyunu gör, sonucu gör sonra ne yapıyorsan yap ki 3 gün sonra Barcelona maçı varken o da doğru değil. Bazen bu taraftarın kafa yapısını anlayamıyorum.

Bizim medya cidden rezil bir halde. Onlara bu fırsatı veren de maalesef yönetimlerimiz.

Sucuk ekmekleri kesilince böyle davranmaya baslamislar, bunlar icin önemli olan Galatasaray degil kendi menfaatlari

Kendi menfaatleri söz konusu olduğu zaman hiçbir ölçü tanımayan insanların arasında yaşıyoruz.
Ibrahim Tenekeci

yeminle utandim ya adam gitmis barca deplasmanindan gol yememis derbiyi almis derdiniz ne be?

Hocam “ama Barcelona deplasmandan sonra bu seviyeler kolay değil” dememiş mi?
“3 günde 1 maç kolay iş değil” dememiş mi?
“3 gündür yoldayız, çok yorgunduk” dememiş mi?
“Hava şartları çok soğuktu” dememiş mi?

Livde hekim arkadaşım Fatih hocayla resim çektireyim demiş bir gün muayene ederken

Oturmuş yanına sedyeye bitişik omzu biraz önde kalmış foto çekilirken
Fatih hoca hemen omzunu öne atmış bunu itekleyip, öyle bir ego var hocada

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ocagi bekleyin, bana 3 sene verin, bu bir projedir ben ismimi koydum vs de dememiş. Uzucu

1 haftadır yoğun bir fikstürden geçiyoruz. istanbula hava sartlarından dönemedik. zor bir deplasmandan dönüyoruz. ciddi efor sarfettik.

diyor aslında. aynı tarzda değil.

hocama güveniyorum en azından ekibi ve kendisi ne yaptığını biliyor. futbolu bırakıp 2 gün sonra antrenör olarak başlamadıkları kesin

Geri
Üst Alt