Akın Özbilen
Aslan Üye
- 8 Haziran 2009
- 9.895
- 6.592
- 2.463
En ufak bir şekilde iyiye gitmedi takım, yerine takımı ayağa kaldıracak birini getirmeyip yeni sezona da bununla devam edeceksek şimdiden geçmiş olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ep ayni bos muhabbetler.Gecen sene Taylan ile sampiyonlugu oynatti derim.Torent 15.ligeAdama kizamiyorsun da terim gibi bir futbol aklinin kurduğu muthiş yetenekli futbolcumsularla bu kadar oluyor
ft gittiğinde kaçıncıydık?H
ep ayni bos muhabbetler.Gecen sene Taylan ile sampiyonlugu oynatti derim.Torent 15.lige
1 olur 2 olur o 3.de patlarsınAynı oyun sahada dursun
Bariz kaçırdığımız tüm pozisyonlar gol olsa
Örnk ;milli takımın meşhur ilk 3 maçı gruplar
Devam mı etmeliydik peki dome ile ?
hocayı bilerek yaktılar
talimat gelmiştir gibi
Bilmiyorum ama bi ara yenilgi serisinde Terim cezaliydik terim olsaydi 7.veya 8 siralarda dolanirdik belkide ilk 3 zorlardik.Bi tutturmuslar bu takimi Torent kurmadi Torent kurmadi.Terim geri gelsin demiyoruz ama Madem Sd ve Danisman getirdin gonder Torenti ver adamlara gorevi ona gote Td getirsin.Galatasaraya 15.siralarda takilmak yakismiyor.ft gittiğinde kaçıncıydık?
Niye ceza yemişti la terim?Bilmiyorum ama bi ara yenilgi serisinde Terim cezaliydik terim olsaydi 7.veya 8 siralarda dolanirdik belkide ilk 3 zorlardik.Bi tutturmuslar bu takimi Torent kurmadi Torent kurmadi.Terim geri gelsin demiyoruz ama Madem Sd ve Danisman getirdin gonder Torenti ver adamlara gorevi ona gote Td getirsin.Galatasaraya 15.siralarda takilmak yakismiyor.
Gecen sene su kadroya yakininla Begenmediginiz Emre A.lar ile Taylanlar ile M.o ile sampiyonluga oynadi bu takim.Bos yapmayin birader.O takim Torente olsa Avreajla 2.lik basaridir diye gezinirdiniz Ama Ftyi yerin dibine soktunuz.Su kadroyu kulopa versen teknik direktörlüğe tövbe edip lahmacuncu açar.
Fener macinda yemisNiye ceza yemişti la terim?
1 olur 2 olur o 3.de patlarsın
Genel katkıya bakmak gerekir zaten her zaman. Takımın temel sorunu özgüven ve bu düzelmiyor.
Adamın yeni sezonda kendi kadrosunu kurmasını isteyeceğimiz done nerede ben onu anlamadım
Geçmişte bir başarısı yok, herhalde bizde müthiş işler yapıyor da biz fark edemiyoruz.
Gecen sene su kadroya yakininla Begenmediginiz Emre A.lar ile Taylanlar ile M.o ile sampiyonluga oynadi bu takim.Bos yapmayin birader.O takim Torente olsa Avreajla 2.lik basaridir diye gezinirdiniz Ama Ftyi yerin dibine soktunuz.
Boşu kes murad5 senedir adim adim takimin ağzına eden bir adamı yerin dibine soktuğumuz icin özür dileriz. Keske dibin de dibine soksaydık. Bu sene ft bey niye 17. yaptı ulan o zaman. Sanki tekmeyi yiyip kovuldugunda takim liderdi gibi sacma sapan şeyler yazma. Onun pisliğini temizlemeye çalışıyorlar su anda.