En ufak bir şekilde iyiye gitmedi takım, yerine takımı ayağa kaldıracak birini getirmeyip yeni sezona da bununla devam edeceksek şimdiden geçmiş olsun.

Aynı oyun sahada dursun
Bariz kaçırdığımız tüm pozisyonlar gol olsa
Örnk ;milli takımın meşhur ilk 3 maçı gruplar
Devam mı etmeliydik peki dome ile ?
1 olur 2 olur o 3.de patlarsın

Genel katkıya bakmak gerekir zaten her zaman. Takımın temel sorunu özgüven ve bu düzelmiyor.

Adamın yeni sezonda kendi kadrosunu kurmasını isteyeceğimiz done nerede ben onu anlamadım

Geçmişte bir başarısı yok, herhalde bizde müthiş işler yapıyor da biz fark edemiyoruz.

Okan hocam diye diye dilimizde tüy bitti. Burak'ın egosu yüzünden adı dahi geçmedi. Bu vasıfsız Burak derhal defolmalıdır.

ft gittiğinde kaçıncıydık?
Bilmiyorum ama bi ara yenilgi serisinde Terim cezaliydik terim olsaydi 7.veya 8 siralarda dolanirdik belkide ilk 3 zorlardik.Bi tutturmuslar bu takimi Torent kurmadi Torent kurmadi.Terim geri gelsin demiyoruz ama Madem Sd ve Danisman getirdin gonder Torenti ver adamlara gorevi ona gote Td getirsin.Galatasaraya 15.siralarda takilmak yakismiyor.

Bilmiyorum ama bi ara yenilgi serisinde Terim cezaliydik terim olsaydi 7.veya 8 siralarda dolanirdik belkide ilk 3 zorlardik.Bi tutturmuslar bu takimi Torent kurmadi Torent kurmadi.Terim geri gelsin demiyoruz ama Madem Sd ve Danisman getirdin gonder Torenti ver adamlara gorevi ona gote Td getirsin.Galatasaraya 15.siralarda takilmak yakismiyor.
Niye ceza yemişti la terim?

:D

Domenec Torrent: "Çok dengeli bir maç vardı. Sonuç, sahadaki oyunu net şekilde yansıtmıyor. İlk yarının son saniyesinde bir gol yedik ve çok saçma bir penaltıydı, o pozisyonun neden penaltı olduğunu anlayamıyorum."

Su kadroyu kulopa versen teknik direktörlüğe tövbe edip lahmacuncu açar.
Gecen sene su kadroya yakininla Begenmediginiz Emre A.lar ile Taylanlar ile M.o ile sampiyonluga oynadi bu takim.Bos yapmayin birader.O takim Torente olsa Avreajla 2.lik basaridir diye gezinirdiniz Ama Ftyi yerin dibine soktunuz.

Bu takımın pas oyunu oynaması çok zor. Terim belki de daha savunmaya dönük, hızlı hücumlara dayalı bir takım kurmayı düşündü belki de. Berkan, Taylan, Morutan, Emre ve hatta Kerem. Basit top kaybı yapmaya meyilli futbolcular. Torrent'in aklında olan nedir bilmiyorum ama pas futbolu düşünüyorsa eğer çok sağlam bir revizyon şart.

Son düdüğün ardından Torrent’in hakem Arda Kardeşlere itirazı

1647791336734.webp

Besiktas macini taraftar kazandi. Kopek gibi kostu takim. Besiktas rezalet otesi bir kadro ile ciktigi macta dogru adamlari oyunu alinca zaten maci dengeledi az daha berabere bitiriyordu zaten

1 olur 2 olur o 3.de patlarsın

Genel katkıya bakmak gerekir zaten her zaman. Takımın temel sorunu özgüven ve bu düzelmiyor.

Adamın yeni sezonda kendi kadrosunu kurmasını isteyeceğimiz done nerede ben onu anlamadım

Geçmişte bir başarısı yok, herhalde bizde müthiş işler yapıyor da biz fark edemiyoruz.

çoğu mesajlarımız farazi kalacak neticede.

Gecen sene su kadroya yakininla Begenmediginiz Emre A.lar ile Taylanlar ile M.o ile sampiyonluga oynadi bu takim.Bos yapmayin birader.O takim Torente olsa Avreajla 2.lik basaridir diye gezinirdiniz Ama Ftyi yerin dibine soktunuz.

5 senedir adim adim takimin ağzına eden bir adamı yerin dibine soktuğumuz icin özür dileriz. Keske dibin de dibine soksaydık. Bu sene ft bey niye 17. yaptı ulan o zaman. Sanki tekmeyi yiyip kovuldugunda takim liderdi gibi sacma sapan şeyler yazma. Onun pisliğini temizlemeye çalışıyorlar su anda.

5 senedir adim adim takimin ağzına eden bir adamı yerin dibine soktuğumuz icin özür dileriz. Keske dibin de dibine soksaydık. Bu sene ft bey niye 17. yaptı ulan o zaman. Sanki tekmeyi yiyip kovuldugunda takim liderdi gibi sacma sapan şeyler yazma. Onun pisliğini temizlemeye çalışıyorlar su anda.
Boşu kes murad

Bu kadro ligde 15. olacak kadro degil. Emegi gecenler teker teker sutlanmali basta Burak Elmas ve avaneleri.

Torrent bu iste en az sorumlu adamlardan biri. Ancak seneye kesinlikle hoca olarak kalmamali. Tartisilmayacak bir yerine gelmeli ve buna yeni yonetim karar vermeli

Geri
Üst Alt