maçtan önce ismi okununca ıslıklanması gorilliği haricinde bi yanlışa tabi tutulduğunu görmedim

terimi taraftar istifaya çağırıyordu son zamanlarında. Hagiye böyle bir tepki hatırlamıyorum knk
Iceride kaybettigimiz gencler macindan sonra oldu. Fb de ankara da kaybediyordu o anda sanirim. Hakanin son dklerde oyundan alinip kulubeye gitmedigi mac

Yine ikinci yarıda ve maç sonlarında saçmalama lütfen

Benim için hala kapalı kutu. Eldekilerden en iyi performansı almaya çalışıyor. Ancak takım Terim in kurduğu takım. Kendi kurduğu takımı görmek gerek. Bence bu şans verilmeli.

Madem geriye yaslanıp defanstan pasla çıkacaz Pena'yı oynatsana hoca.

Ulan sen nasıl hocasın be. Elindeki malzeme geriden pasla çıkmak için uygun değil senden önceki hoca bu leş futbolda direttigi için kovuldu be adam.

Ben buna kızmam başkana kızarım.Bunu getiren de suç.Başka hoca mı yoktu da bunu getirdiler..

Ulan sen nasıl hocasın be. Elindeki malzeme geriden pasla çıkmak için uygun değil senden önceki hoca bu leş futbolda direttigi için kovuldu be adam.

Gerçekten Fatih Terim’i oynattığı futbol yüzünden gönderip yerine aynı futbolu oynatan adamı getirmek bu beceriksiz yönetimin en büyük hatası oldu.

Geri
Üst Alt