Hakem ittirmesi de vardır illaki ama ismailin takımı biraz topladığı ve son dönemlerde iyi olduğu da net bir gerçek renktaş emreb ise puan olarak iyi yerlere getirdi takımı o yüzden yazdım her maçını izlemediğim için ona detaylı bir şey diyemem ama TS'nin çok fazla ittirildiğini düşünmüyorum ilerdeki yaratıcı oyuncular ile skoru çözdüler uğurcan da skoru tuttu ve 3 büyüklerde ekstra kötüydü bu yüzden yoksa avcının iyi oynattığını düşünmüyorum.

Renktaş adamların elinden tutan bitek hakem değilki,rakipte veriyor maçı,kayseriye 4 atmalar bilmem galibiyetler almalar bol goller felanlar filanlar.ts ittirilmese gs f5 ve karga daha ilk devrede bu denli kopartılmazdı ligden.bu durum alenen ts nin hiç bi sıkıntı yaşanmadan şampiyon yapılması demektir.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

tercihleri tartışılabilir. bana göre de ömer sağ bek oynayacağına gençlerden bir sağ bek oynayabilir zaten bir amacımız kalmadı ligde. ancak her maç öncesi bu adamı ıslıklayan gerizekalılara inat umarım seneye de takımın başında kalır. naptı kardeşim bu adam size? terimi kendisi mi gönderdi ne bu kin ? gerçekten en beyinsiz taraftar bizde ya. fatih hocayı ben de inanılmaz seviyorum Galatasaray tarihinin en büyük efsanesidir ama sırf onun yerine geldi diye ıslıklamak cidden beyinsizliktir.

Amacımız niye kalmamışki renktaş.önümüzü kesmeyi bıraksalar ilk 4 e bile varabiliriz.bayaa bi amacımız var yani

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Screenshot_2022-04-03-17-34-13-396_com.twitter.android.jpg

😅😅

Torrent'i eleştirenler malum tayfa yani, diğer türlü müthiş hoca ve eleştirilebilecek bir yanı yok öyle mi?

Terim varken ne yapsa eleştiren senin gibilerin şimdi de milleti etiketleme çabası bayağı tutarlı olmuş.

Bahsettiğin malum tayfa neyse sen de o'sun.

Raporlanan : SL 21/22 H:31 | Galatasaray 2-0 Karagümrük | MS | 2 Nisan SL 21/22 H:31 | Galatasaray 2-0 Karagümrük | MS | 2 Nisan

Karagümrük favori falan deyip gelmiş millete laf atıyor bir de.

Ben malum tayfa değil Galatasaraylıyım. Hocasını özleyen ‘’malum tayfa’’ Bodrum bileti alsın. Üstüne alındıysan sen de al.

fb malatya altay sivas 10 puan yapar ve kalır raineri vs geleceğine torrent kalmalı

Geri
Üst Alt