Maçın ilk yarısını izleyemedim. İkinci yarı için taktiksel olarak ne gördünüz de böyle konuşuyorsunuz, Torrent’e laf atıyorsunuz anlamak mümkün değil.
Takım Berkan’la, Taylan’la, Cicaldau’yla, Babel’le etkili şekilde ileri çıkamıyor. Ki Babel bugün kötü değildi. Ama iyi hali bile yetersiz.
Defansif olarak da takımın sahaya yayılışı, oyuncuların pozisyonlarını korumaları vesaire gayet iyiydi.
Ofansif olarak tüm takımın hücum hattı Kerem’e bakıyor. Böyle kadro mühendisliği mi olur?
Takımda bireysel olarak çok iyi oyuncular olmasına rağmen çok kritik bölümlerde, çok orta altı oyuncularımız var. Hep tekrar ettiğim gibi bu da takımın belini büküyor.
Değişiklik diyorsunuz Torrent geldiğinden beri yapılan değişikliklerden sonra takım düşüş yaşıyor. Halil girdikten sonra ne yaptı? Morutan girer girmez top kayıpları yaptı. Arda’yı 5-10 dakikadan fazla kullanamazsınız.
Hep tekrar ettiğim eksiklerimiz var.
Tekrar ediyorum. İkinci yarıda teknik direktörlük bir şey görmedim. Varsa analiz yapıp açıklayın. Maçı izliyor, bağırıp çağırmıyor, değişiklik yapmıyor boş laflar.
Fatih Terim bağırıp çağırıp oyunculara maç içinde küfür ediyordu. Ne oldu? Takımın fiziksel durumu berbattı. Sahaya yayılış ve pozisyonunu koruma dingonun ağırını andırıyordu.
Ha Torrent gitsin rahat edin. Okan Buruk gelsin. Ne Torrent’miş ne Okan Buruk’muş.
Türkiye’nin olduğu şu nokta hiç sürpriz değil.