Maçın ilk yarısını izleyemedim. İkinci yarı için taktiksel olarak ne gördünüz de böyle konuşuyorsunuz, Torrent’e laf atıyorsunuz anlamak mümkün değil.

Takım Berkan’la, Taylan’la, Cicaldau’yla, Babel’le etkili şekilde ileri çıkamıyor. Ki Babel bugün kötü değildi. Ama iyi hali bile yetersiz.

Defansif olarak da takımın sahaya yayılışı, oyuncuların pozisyonlarını korumaları vesaire gayet iyiydi.

Ofansif olarak tüm takımın hücum hattı Kerem’e bakıyor. Böyle kadro mühendisliği mi olur?

Takımda bireysel olarak çok iyi oyuncular olmasına rağmen çok kritik bölümlerde, çok orta altı oyuncularımız var. Hep tekrar ettiğim gibi bu da takımın belini büküyor.

Değişiklik diyorsunuz Torrent geldiğinden beri yapılan değişikliklerden sonra takım düşüş yaşıyor. Halil girdikten sonra ne yaptı? Morutan girer girmez top kayıpları yaptı. Arda’yı 5-10 dakikadan fazla kullanamazsınız.

Hep tekrar ettiğim eksiklerimiz var.

Tekrar ediyorum. İkinci yarıda teknik direktörlük bir şey görmedim. Varsa analiz yapıp açıklayın. Maçı izliyor, bağırıp çağırmıyor, değişiklik yapmıyor boş laflar.

Fatih Terim bağırıp çağırıp oyunculara maç içinde küfür ediyordu. Ne oldu? Takımın fiziksel durumu berbattı. Sahaya yayılış ve pozisyonunu koruma dingonun ağırını andırıyordu.

Ha Torrent gitsin rahat edin. Okan Buruk gelsin. Ne Torrent’miş ne Okan Buruk’muş.

Türkiye’nin olduğu şu nokta hiç sürpriz değil.
Çok güzel yazı torrent geldiğinden beri ligdeki en iyi deplasman performansımızdı bence kazandığımız göztepe maçı dahil şanssızlığımız fenerin formunun zirvesinde kadıköyde oynadık yinede pozisyonlar bulduk az pozidyon verdik bu kadronun yapabileceği bu maksimum daha doğrusu 3 ünü toplasan 1 ortasaha etmeyecek ortasahayla yapabileceği maksimum bu formunun zirvesindeki fenere karşı umarım kalan maçları bir şekilde kazanıp kalır kazansada kalacağının garantisi yok büyük ihtimal gider zaten

Crespo madrid yapmazda olympiakos veya basel veya braga yapabilir. Onun muhadili berkan iki seneye bank asya yapmazsa sansli.

Osayi de ayni mesela gidip frankfurt falan yapabilir. Muadili omarin bir sonraki duragi Suudi Arabistan

Renktaş Crespo kim yahu İsmail gelmeden önce gönderiliyordu. Osayi desen devşirme bek, düne kadar o da çöp ilan edilmişti. Herifler taraftar gazıyla, balla, kazara 2,5 pozisyona girdiler bunlarında 2si gol oldu. Tek iyi adamlar Koreli.

Muslerayi oynatma karari kendisine mi ait yoksa yönetimden böyle bi istek mi geldi.

Kendi karariysa eger, pasla cikacagimiz bir macta neden bu oyunu en iyi oynayan pena yerine pas özürlüsü muslerayla basladı maca.

Sadece bunu mrk ediyorum. Bunun dışında kadro secimi eldeki malzemeye göre gayet normaldi. Belki Halil baslayabilirdi, ve Bay da yedeklere dahil edilebilirdi.

portekiz 2. liginden crespo
almanya 2. liginden serdar dursun
ingiltere 2. liginden samuel
çakma solbek ferdi
saziz mhy

bu mu iyi kadro allasen
Crespoyu kim bulmussa tebrik etmek lazım.

Samuel bilinen adamdı. Bir kanat icin eksikleri var. Bek falan olmaz idare ediyor iste. Pozisyon bilgisi sıfır bugun gorduk. Bizde olmasını çok isterdim

Renktaş Crespo kim yahu İsmail gelmeden önce gönderiliyordu. Osayi desen devşirme bek, düne kadar o da çöp ilan edilmişti. Herifler taraftar gazıyla, balla, kazara 2,5 pozisyona girdiler bunlarında 2si gol oldu. Tek iyi adamlar Koreli.

Ben oyle gormuyorum. Pozisyon yaratma da olmasada hucum devamliliginda ve mucadele olarak fener anadolu takimi ile oynar gibi oynadi. Zaten ileride kaliteli oyunculari olsaydi 4 veya 5 olurdu bu mac

Bizim keremin sutu disinda kaleyi bulan topumuz yok. Maci bir pozisyonla bitirdik.

Fenerde 2 gol arti yarimsar mhy ve osayi pozisyonlari ile toplamda 3 pozisyonla bitirdi.

Genel olarak sabaha kadar oynansa en iyi berabere kalabilecegimiz bir mac oldu

Crespoyu kim bulmussa tebrik etmek lazım.

Samuel bilinen adamdı. Bir kanat icin eksikleri var. Bek falan olmaz idare ediyor iste. Pozisyon bilgisi sıfır bugun gorduk. Bizde olmasını çok isterdim
crespo, zajc, arda güler falan hiç piyasada olmayan adamlardı ismail kartal gelene kadar. bence biz net hoca tercih hatası yaptık belki okanı tercih etseydik fenerde olduğu gibi kadromuz aslında o kadar da kötü değilmiş noktasına gelebilirdik. birkaç ay önce tüm fenerliler kurulan kadroya küfrediyordu şuanki düşünceleri tam tersi.

Bu arada yukarida bahsi gecen Crespo bizde olsa hepimiz küfür ederdik.

Bizim sezon basindan beri en büyük sorunlarimizdan biri bir bütün olarak takim olamayisimiz. Fener'in futbolculari öyle ahim sahim kaliteli ayaklar degiller kesinlikle ama genel olarak daha takimsi bir havalari var. Tek bir örnek vererek olayi özetlemek istiyorum. Berkan affedersiniz köpek gibi saga sola öne geriye kosarken yanindaki Cicaldau, Kerem ve Gomis yürüyerek izliyordu onu. Böyle takim olmaz.

Olmayacak bundan zorlamanın anlamı yok yeni başkan ilk icraatı adam akıllı bir hocaya takım vermek

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kimi de ilk biz istiyoduk szalai gibi oldu komedi resmen

giderse yerine gelecek adamın mutlaka tempolu baskı oyunu oynatan biri olması lazım

possesion oyunu belirli bir kalitenin aşkıyla oynanmıyor ve o kalitede bizde asla yakalanamaz kısa ve orta vadede

tudor gerets feldkamp ve terimin 1. ve 3. dönemleri gibi baskılı ve tempolu bir takım şart

Sorunun hala td oyuncu yönetim olduğunu düşünen saf taraftarımız var sorun tff hakem camiası şikebahce 2 yapıldı biz doğrandik. İsterse ronaldo messi gelsin boş boş bu çete gitmeden bize huzur yok şunu kafanıza sokun artık sokun

Ben hala sans verilmesinden yanayim

Kadikoy de daha iyi kadrolarla daha kötü durumlara dustugumuz oldu,mesela mancini dönemi

Bu mancini’nin kötü hoca oldugu anlamina gelmez

Sezon basinda bir proje ile yola ciktik ki mevcut yönetimin belki de tek dogrusu buydu,sabir ederek gelismemiz gerekiyordu ama yola yanlis teknik direktörle ciktik isler yolunda gitmeyince de dogal olarak genc oyunculardan kurulu bir kadro oldugu icin takimin özgüveni sifir

Bu takim son kursunu barca-bjk-barca fiksturunde kullandi,barca dan istedigimiz sonucu alamayinca da havlu atildi bu kadar basit

adamın 1. hocalık kariyeri yok . şu ana kadar verilen şansı da çok kötü kullandı, takımı bir adım dahi ileriye götüremedi. takımı biraz düzeltse biraz ışık gösterse tamam ama bu şartlarda önümüzdeki sezonu torrent e emanet etmek saçmalık olur. aynı şeyi riekerink'te yapmıştık, büyük hata yaptığımızın geç farkına vardık ve adam sezon sonunu bile görememişti.

Bu adama yüklenmek de cok yanlis aslinda. Teklifi almis, avrupa'da taninmis bir takimda teknik direktörlük yapacak "hayir ben yapamam" da diyemez. Bunu takimin basina getirenlere soruyorum, neyi hedeflediler acaba. Ulan tamam Terim'i yolladin buna kimse karsi cikmaz kötü sonuclar aliyorduk kötü futbol oynuyorduk da insanin bir plani olur abi. Galatasaray'i hic bu kadar caresiz görmemistim.

Bu Beden hocasının yerine Hikmet Karaman, Yılmaz Vural gelse bile bu kadar kötü olamazdık. Ligde oynadığımız 12 maçta 4 Galibiyet, 2 Beraberlik, 6 Mağlubiyet almış. Toplam 14 Puan ve maç başına ortalaması 1,16 . Galatasaray genlerinde yok bu durum. Burak ile Işıtan Efendi cebinden ödesin tazminatını defolup gitsin.
Adam dün 90 dakika kolları bağlı izledi maçı. Ne bir taktik, ne bir sistem değişikliği. Futbolcuların fiziken düştüğünü göremeyecek kadar aciz birisi.

Geri
Üst Alt