- 12 Ocak 2013
- 50.650
- 59.947
- 4.323
Sal bizi Nuri hocama kovuşalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkinci yarıda Marcao-Nelsson-Kerem, hatta gömdüğümüz Taylan-Berkan dan mesela ikisi uzun süreli sakatlık yaşasa, ligden düşmesi işten değildi bu takımın. Terim, kadro fizik-mental yönden tükenmiş hale geldiği için ve aynı zamanda başkan ve yönetime ''Çalışarak gelişemiyorsak, değişerek gelişiriz'' söylemiyle rest çektiği için paketlendi; sanki kulübün içinde bulunduğu ekonomik şartları bilmiyor, yaz döneminde TS dahil başka hiçbir kulübün yapmadığı transfer harcamasını kendisi yapmamış gibi, Dennis Man filan düşünüyordu muhterem, menajeri teyit etti?!..
Bu bağlamda, ''S.....limitini!'' sözü, yazın da, ara transfer döneminde de sarfedilmiş olsa farketmez, yüzsüzlüğün pişkinliğin bu kadarı da kendisine yakışır. Başka neler konuşulduysa Burak başkan da beklenmedik şekilde o resti gördü. Olayın özeti budur. Hala Terim' e laf söyletmemek kaygısında isen yersiz bulduğumu belirtmek isterim...
Puan ortalaması filan da hikaye, her bakımdan ayarı bozuk, yetersiz bir takımda (Sezon başında da söylüyordum bunları) mesela TS maçının sonunda iki saçma hata olmasa ve kazansaydık, ortalama iyi diye iyi mi diyecektin Torrent'e?..
Bu anlayış yüzünden başarısız bu camia. Hatta bu anlayış şu an böldü herkesi.İnşallah kalır da görürüz seneye ne halt yiyeceğini.
Bunlar tamamen senin varsayımların, kafanda kurduğun şeyler. Muslera ile Taylan için de ne alıp veremediğin var diyordun eleştirince, birisini istemiyorsam istemediğimi söylerim ki ikisinin de bu seneki performansları ortada.Bu anlayış yüzünden başarısız bu camia. Hatta bu anlayış şu an böldü herkesi.
Ne halt yiyeceğini nedir bu nasıl tavır yahu. Bu kini besleyen bir şey olmalı? Torrent hakkında olumlu konuşulduğunda rahatsızlık hissi varsa orada sıkıntı vardır.
11 haftada 2 galibiyet alabildi bu takım Torrent gelmeden önce. Alışma süreci şu bu derken zaten çok ağır bir fikstüre girmişti takım. Kör - topal bir silkelendi. O mental çöküş yavaş yavaş onarıla onarıla gidiyor. Takımın da bir kapasitesi var. Kötü değil eksik. Bu eksikler tamamlanınca vaat ettiği şeyler var. En azından bunu düşündürten profesyonel bir ekip var kenarda. İyi bir kamp geçirileceğinden, daha doğru bir kadro mühendisliği yapılacağından gram şüphem yok.
Bu anlayış yüzünden başarısız bu camia. Hatta bu anlayış şu an böldü herkesi.
Ne halt yiyeceğini nedir bu nasıl tavır yahu. Ne gerek var. Bu kini besleyen bir şey olmalı? Torrent hakkında olumlu konuşulduğunda rahatsızlık hissi oluşması çok garip.
11 haftada 2 galibiyet alabildi bu takım Torrent gelmeden önce. Alışma süreci şu bu derken zaten çok ağır bir fikstüre girilmişti. Kör - topal bir silkelendi. O mental çöküş yavaş yavaş onarıla onarıla gidiyor. Takımın da bir kapasitesi var. Kötü değil eksik. Bu eksikler tamamlanınca vaat ettiği şeyler var. En azından bunu düşündürten profesyonel bir ekip var kenarda. İyi bir kamp geçirileceğinden, daha doğru bir kadro mühendisliği yapılacağından gram şüphem yok.
Şahsen benim hiç bir şeyi unuttuğum yok. Şu ana kadar Terim ile ilgili yaptığım tüm yorumlar süreci ve kadroyu yönetemediği ve mental çöküntünün zeminini hazırladığı yönündeydi.Bunlar tamamen senin varsayımların, kafanda kurduğun şeyler. Muslera ile Taylan için de ne alıp veremediğin var diyordun eleştirince, birisini istemiyorsam istemediğimi söylerim ki ikisinin de bu seneki performansları ortada.
Torrent kim de ona karşı kinim olacak, tek başına henüz bir yerde tutunamamış umrumda olmayan bir adam, övdüğünüz tüm içeriklerin de neredeyse altı boş, sen veya bir başkası övüyor diye başkaları beğenmek zorunda değil. Bana bir ümit vaadetmedi bu kadar net mevzu, eldeki tek koz olan kendi takımı değil lafı da seneye taca çıkacağı için görürüz o zaman ne halt yiyeceğini demek de gayet basit bir laf.
Camiadaki kutuplaşmanın da benim tavrımla uzaktan yakından alakası yok. 11 haftada nasıl doğrandığını unutup sırf takımın başındakini sevmiyor diye bunu Torrent'in başarısızlığına kılıf bulanlarla çoj daha fazla ilgisi var hatta.
Torrent şu ana kadar başarısız, bu da gayet açık, aksini iddia edenlerin de net bir dayanağı yok. Puana bakmayalım, istatistiklere bakmayalım, oyuncu tercihlerine bakmayalım, dünyanın her yerinde gülerler şu argümanlara.
Torrent' in ille kalmasını savunmuyorum. Demek istediğim, yerine başkası da gelse seneye şampiyonluk ihtimali yine olmayacak bu takımın. Hele ''İlle de yarışın içinde olacağız'' mottosuyla günü kurtarmaya yönelik davranan biriyle ki Torrent' in yerine başkasını getirmenin esas gayesi bu olacak, sonraki sezonlara da enkaz devredilmesinden endişe ediyorum...Terim'e laf söyletmemek ne alaka ya benim mesajımla? Bu kadronun maksimumu budur lafı boş laf, bu kadro iyi demek de değil, o kadar kötü değil demek. Torrent sonrası gelen adamlardan çok verim aldık sanar gören de ama pardon o istemedi biz zorla aldık Pulgar'ı falan, kesin öyledir çünkü.
Aldığı puan hikayeyse neye bakıcaz pardon? Ligin antin kuntin takımlarına pozisyona girmekte zorlanıp 2şer 2şer gol yiyen takıma laf etme, aldığı puana laf etme ama başarısız da olmasın aynen.
Puanların %50sini dahi alamadı, %60-70ini alsa zaten kabul edilebilir olurdu. 12 maçta zoraki 14 puan alan adamı savunmaya devam edin altı boş dayanaksız argümanlarınızla. İnşallah kalır da görürüz seneye ne halt yiyeceğini.
Şahsen benim hiç bir şeyi unuttuğum yok. Şu ana kadar Terim ile ilgili yaptığım tüm yorumlar süreci ve kadroyu yönetemediği ve mental çöküntünün zeminini hazırladığı yönündeydi.
Övdüğünüz içeriklerin neredeyse altı boş demişsin.
Neye göre boş. Hangisi boş mesela? Boşlukları doldur okuyalım evet boşmuş diyelim biz de.
Sen de gördüğüm "şu kadar maçta şu kadar puan aldı. Şu kadar almalıydı." Eee? "Başarısız gitsin. "
Eii gitsin. Yarın diğeri gelsin. Terim varken uzun bir mesaj atmıştım bu taraftarla bu kulüp büyük bir antrenör sirkülasyonuna girtecek diye. Tam da o oluyor şu an.
Dome gitsin başkası gelsin. Sonra o da gitsin diğeri gelsin. Hesap makinesini alıp maç/puan hesabı yapalım. Rakipler bizden daha hazır nasılsa süreç de zor. Sürekli değiştirelim Selçuk İnan'ın dediği gibi. Bu esnada bir bakmışız 6-7 sezon geçmiş Fenerbahçe gibi kısır döngüye girmişiz.
Ben her zaman istikrar ve çalışmanın başarı getirdiğini düşünenlerdenim.