Kafanda herhalde Berkan ve Taylan’ı önde oynatır baskı kurarım düşüncesi vardı ama gol ve asist oranı berbat olan bu iki oyuncuyu kaleye yakın oynatmanın, özellikle de forvetimiz olmayan bir maçta bunu yapmanın saçmalığını bu yaşında bilmen lazım. Elinde Silva ve KDB yok.

Geldiğinden beri güzel yaptığın şeyler var ama her zaman yaptığım gibi doğruya doğru. Bu maçta bu kadro ve bu futbol tamamen aptallık.

Morutan ve Barış’ın kadroda olmaması da ayrı bir saçmalık. Babel ve Arda yerine bu ikisi olmalıydı. Maç sonucu ne olursa olsun, şu futboldan utanman lazım.

Kendi kadrosu değil. Kendi takımını kurmalı. Takım artık daha iyi yayılıyor. Kondisyon 10 numara. Her maç 20 pozisyon üretiyoruz. 5 senelik sözleşme yapılmalı.
:D
akasya-durağı-sinan-3.webp

Terim denizli maçı gibi oldu takım bitik ve salmış vaziyette ciddiyetsizlik ve beceriksizlik had safhada. Ayak tenisi idmanları ruhu geri döndü!! Sezona Albert Riera ile devam edilsin.

Buna katılmıyorum. Son dönemde aynı sorunu Fatih hoca da yaşadı hatta yeni oyunculardan söz eden ilk kendisiydi.

Şu tablo da Fatih hoca da başarısız, Torrent de başarısız. Fakat kadromuzun iyi olduğunu düşünmüyorum. İyi bir kaç oyuncumuz var ama takım bazında iyi değiliz.

Lille Fransa'da küme düşerken kadrosu kötümüydü. Takim olarak yeterli değil, lakin takimin hücum hatti neredeyse tamamen yeteneklerden oluşuyor.

Son yillarda hep kadrosal sikintilar yaşadik ancak Terim ile hangi sezon ligin spnlarina doğru ivme yakalamadik?

Şu kadronun uzun vadede bu sezon içinde konyanin gerisinde olmasi için nedeni yok.

Hocam şu saate kadar seni hep savundum lakin bu nasıl berbat bi futbol.

Terim denizli maçı gibi oldu takım bitik ve salmış vaziyette ciddiyetsizlik ve beceriksizlik had safhada. Ayak tenisi idmanları ruhu geri döndü!! Sezona Albert Riera ile devam edilsin.
sahaya cikardigi 11 bu mac icin stada gelen seyirciye yapilmis büyük bir saygisizliktir. insanlarla alenen dalga geciyor. bu adamin parasini isitan ve elmas vermeli.

FTyi yollayıp bunun gibileri getiriyoruz. Bir tane iyi yabancı hoca almıyoruz sonra yabancı hoca düşmanı oluyoruz. Kötü hocalara düşmanız. En iyi zamanda da gele gele Mancini gibi başarısız olacağı bariz adam gelmiş. Skibbe'den bu yana doğru hoca getirmişliğimiz yok yabancı olarak.

Bu kadro çok net iki başkan adayına "Siz beni kovacağınızı açık açık söylerseniz ben de bu takımı sabote ederim" mesajı vermek için kurulmuş bir kadro. Art niyetli, futbolun gerçeklerinden uzak, Galatasaray düşmanı bir şahsın kurup oynayabileceği bir futbol var sahada.

Geri
Üst Alt