- 31 Ağustos 2021
- 69.616
- 49.808
- 3.258
%25 fln alıyolar sanırım ya da belli koşulları var hepsini almıolar
vay be arkadaş - hakikaten bedava para ya.
çok garibime gitti - beğenmedim, hatta çok ters bulduğum bir olay.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
%25 fln alıyolar sanırım ya da belli koşulları var hepsini almıolar
vay be arkadaş - hakikaten bedava para ya.
çok garibime gitti - beğenmedim, hatta çok ters bulduğum bir olay.
ewt ama thats the football
Ben başka maç izledim herhalde.. Gayet rahat bir maç oldu. Bir sürü pozisyona girdik. Az biraz düzgün olsa son vuruşlar 5-6 olacak bı macti
Ben başka maç izledim herhalde.. Gayet rahat bir maç oldu. Bir sürü pozisyona girdik. Az biraz düzgün olsa son vuruşlar 5-6 olacak bı macti
Hayri beycim, zaten kiyasimiz o. Sene başından itibaren transferlerle Domenec bey takımı bu hale getirdeydi en ön saflarda ben göndermelerini isterdim. Ama bu rezil ve enkaz takımı o halden bu hale getiren adama saygım var. Değirmen gibi ogutenden ziyade öğütülmüşten birşeyler çıkarmaya gayret eden bir adam var. 4 sene bı halt becerememisle 2 ay toparlama evresinde ki TDyi kıyaslamak birazda abes olurdu dogrusutakımın başında ft olsa ilk yarı pozisyonumuz olmayan ve nelsson devrenin sonunda çizgiden çıkarmasa zor kazanacağımız bir maç olduğu vurgusunu yapacağımız bir maçtı
ki karşıda ptt liginde bile kalıp kalmayacağı belli olmayan, futbolcuları firar etmiş, iflas etmiş, küme düşmüş bir takım var.takımın başında ft olsa ilk yarı pozisyonumuz olmayan ve nelsson devrenin sonunda çizgiden çıkarmasa zor kazanacağımız bir maç olduğu vurgusunu yapacağımız bir maçtı
Hayri beycim, zaten kiyasimiz o. Sene başından itibaren transferlerle Domenec bey takımı bu hale getirdeydi en ön saflarda ben göndermelerini isterdim. Ama bu rezil ve enkaz takımı o halden bu hale getiren adama saygım var. Değirmen gibi ogutenden ziyade öğütülmüşten birşeyler çıkarmaya gayret eden bir adam var. 4 sene bı halt becerememisle 2 ay toparlama evresinde ki TDyi kıyaslamak birazda abes olurdu dogrusu
Hiç eleştirmenin,bu takımı kendi kurmadı bu orta saha ile bundan fazla top oynamazdi bu takım.Ama bu son maçtan sonra ben torrentten olmaz diyorum.Morutan,barış Alper hatta Hamza akman vs vs neden bu maçın son 30 dakikasında oynatilmaz.umarim kalan maçlarda aklını başına alır ve 2-3 genci gelecek sene için hazırlar.
Mizah umarken ciddi postlar gormek beni saskinliga sevk etti.takımın başında ft olsa ilk yarı pozisyonumuz olmayan ve nelsson devrenin sonunda çizgiden çıkarmasa zor kazanacağımız bir maç olduğu vurgusunu yapacağımız bir maçtı
Son maça kadar konferans ligi şansını kovalamak zorundayız.Aslinda torrenti de anlayabiliyorum, hala tehlike vardi, iyice garantiye almak istedi isi. Bu yüzden gencleri oynatmadi. Ama oynattigi orta saha da tam yetenek fakiri.