Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şampiyonlar Liginde boşa sıfır çekilmiyormuş işte.Bize Sergen gibi büyük hocalar lazım.
![]()
Jorge manyağı tdliği kabul etse aslında iyi toparlar bizi.Willian Arao’nun başlığına sözlükte yazılmış. Röportajı aramadım ama doğrudur herhalde.
galatasaray spor kulübü teknik direktörü domenec torrent ile flamengoda çalışmış olan futbolcu. domenec torrent hakkında;
oyuncularının önceden belirlenmiş pozisyonları savunmasını istiyor. ama sistemin bir bütün olarak çalışması için yeterince yönlendirmiyor. antrenmanda belirli pozisyonlar ve hareketler istiyor ama açılan boşlukları kimin nasıl kapatılabileceği gerektiği sorulduğunda cevap bulamıyor. ne yapmak istediğini ve talimatlarına uyulursa ne olacağını açıklayamıyor. bunu kendisinden önce tek tek açıklayan jorge jesus’la arasında korkunç bir fark var. jorge jesus antrenmanlarda öğretiyordu. oyuncular da maçlarda sonucunu gösteriyordu. domme ile ilgili gerçek şu ki, tüm ekip onunla kayboluyor. sahaya giderek daha güvensiz bir takım olarak giriyoruz.
açıklamasını yapmış. bana tanıdık geliyor bu durum bir yerden.
21 Nisan 2022 11:32 ~ 11:34 · alvesdragovic
Yok yav torrent genç geliştirici hoca değil miydi vizyoner kesimler öyle diyorduWillian Arao’nun başlığına sözlükte yazılmış. Röportajı aramadım ama doğrudur herhalde.
galatasaray spor kulübü teknik direktörü domenec torrent ile flamengoda çalışmış olan futbolcu. domenec torrent hakkında;
oyuncularının önceden belirlenmiş pozisyonları savunmasını istiyor. ama sistemin bir bütün olarak çalışması için yeterince yönlendirmiyor. antrenmanda belirli pozisyonlar ve hareketler istiyor ama açılan boşlukları kimin nasıl kapatılabileceği gerektiği sorulduğunda cevap bulamıyor. ne yapmak istediğini ve talimatlarına uyulursa ne olacağını açıklayamıyor. bunu kendisinden önce tek tek açıklayan jorge jesus’la arasında korkunç bir fark var. jorge jesus antrenmanlarda öğretiyordu. oyuncular da maçlarda sonucunu gösteriyordu. domme ile ilgili gerçek şu ki, tüm ekip onunla kayboluyor. sahaya giderek daha güvensiz bir takım olarak giriyoruz.
Biz böyle bir sıkıntı yaşamadık. Tam tersi hızlı uyum sağladılar alan parselizasyonuna. Taktiksel bir sıkıntımız yok. Terim zamanı da yoktu. Mental sıkıntımız zirvedeydi o biraz onarıldı. Sırada eksik olan kadro mühendisliğini tamamlamak var. Ondan sonra bu değerlendirmeler yapılır.Willian Arao’nun başlığına sözlükte yazılmış. Röportajı aramadım ama doğrudur herhalde.
Biz böyle bir sıkıntı yaşamadık. Tam tersi hızlı uyum sağladılar alan parselizasyonuna. Taktiksel bir sıkıntımız yok. Terim zamanı da yoktu. Mental sıkıntımız zirvedeydi o biraz onarıldı. Sırada eksik olan kadro mühendisliğini tamamlamak var. Ondan sonra bu değerlendirmeler yapılır.
Hiç bir şey hemen olmuyor. Bahsettiğin -sana göre- 2 kötü örneğin dışında o parselizasyon ve yerleşimler sayesinde rakibi domine etitğimiz maçlar da mevcut. Yani bir şeyin sadece olumsuz tarafını görmeye uğraşmamak gerekiyor. Bu bir süreç. Bir oyun tarzı uygulanır uyumlu ve istikrarlı parçalar devam eder. Sıkıntılı parçalar yenileriyle değiştirilir. Eksikler tamamlanarak yola devam edilir. Böyle takım gelişir. Bunu oyuncular hissettiğinde de kendini ona göre hazırlar. Yap-boz hamlelerle uzun vadede yarışmacı bir takım olmayı nasıl hayal edebiliyoruz anlamakta güçlük çekiyorum. Ben bu sürece böyle bakıyorum.Renktaş senle anlaşamadığımız nokta bu zaten. Sen diyorsun ki sistemine iyi uyum sağladılar ama ben daha iyi bir sistem göremiyorum. Uyum sağlanacak bir sistemde göremiyorum. Evet, pozisyonel anlamda sahada daha farklı yayılıyoruz ama bence daha iyi yayılmıyoruz. Taktiksel anlamda da sıkıntımızın net ortaya çıktığı 2 maç Alanya ve Konya maçlarıdır. Aç izle, parselizasyonumuzun kötü olması nedeniyle nasıl delik deşik oluyoruz. Sonra Taylan kötü, Berkan kötü, o kötü, bu kötü diye gidiyoruz işte.
Hangi maçlar bunlar reiso parselizasyon ve yerleşimler sayesinde rakibi domine etitğimiz maçlar da mevcut