Sezon sonu adiós señor Torrent diyebiliriz.

Sigi held
Saftig
Torrent
30 yıldır Galatasaray aşığıyım en kötü 3. teknik eleman bu adam.
Şu maçta şu kadroyu Galatasaray'a düşman bir herif bile kuramazdı.
Gidişinin nöbetini tutacağım o derece yetersizsin sayın yard. antrenör

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben başka maç izledim herhalde.. Gayet rahat bir maç oldu. Bir sürü pozisyona girdik. Az biraz düzgün olsa son vuruşlar 5-6 olacak bı macti

Ben başka maç izledim herhalde.. Gayet rahat bir maç oldu. Bir sürü pozisyona girdik. Az biraz düzgün olsa son vuruşlar 5-6 olacak bı macti

Bence ilk yarıda oynan futbol, kazandığımız Göztepe maçıyla beraber en kötü oynadığımız süreçlerden biriydi.

İkinci yarıda daha iyiydik. Bunda atılan golün payı büyük çünkü adamlar çöküş yaşadı ve mücadeleyi bıraktı.

Ayrıca Babel son maçlarda rezil değil ama şu maçta sen Morutan’ı, Barış’ı hatta alt yapıdan oyuncuları oynatmıyor veya yedek kulübesine koymuyorsan eleştirilmeyi hak edersin.

Ben maçın genelindeki stratejisini de beğenmedim. Taylan ve Berkan önde pek mantıklı gelmedi. Tamam pres yaparlar ama ya sonrası? Berkan Emre Kılınç ve arkalarında Pulgar daha mantıklı olabilirdi. İki gol ve asist özürlü adamı oraya yıkmanın en azından bence anlamı yoktu.

takımın başında ft olsa ilk yarı pozisyonumuz olmayan ve nelsson devrenin sonunda çizgiden çıkarmasa zor kazanacağımız bir maç olduğu vurgusunu yapacağımız bir maçtı

Hiç eleştirmenin,bu takımı kendi kurmadı bu orta saha ile bundan fazla top oynamazdi bu takım.Ama bu son maçtan sonra ben torrentten olmaz diyorum.Morutan,barış Alper hatta Hamza akman vs vs neden bu maçın son 30 dakikasında oynatilmaz.umarim kalan maçlarda aklını başına alır ve 2-3 genci gelecek sene için hazırlar.

takımın başında ft olsa ilk yarı pozisyonumuz olmayan ve nelsson devrenin sonunda çizgiden çıkarmasa zor kazanacağımız bir maç olduğu vurgusunu yapacağımız bir maçtı
Hayri beycim, zaten kiyasimiz o. Sene başından itibaren transferlerle Domenec bey takımı bu hale getirdeydi en ön saflarda ben göndermelerini isterdim. Ama bu rezil ve enkaz takımı o halden bu hale getiren adama saygım var. Değirmen gibi ogutenden ziyade öğütülmüşten birşeyler çıkarmaya gayret eden bir adam var. 4 sene bı halt becerememisle 2 ay toparlama evresinde ki TDyi kıyaslamak birazda abes olurdu dogrusu

ki karşıda ptt liginde bile kalıp kalmayacağı belli olmayan, futbolcuları firar etmiş, iflas etmiş, küme düşmüş bir takım var.

Hayri beycim, zaten kiyasimiz o. Sene başından itibaren transferlerle Domenec bey takımı bu hale getirdeydi en ön saflarda ben göndermelerini isterdim. Ama bu rezil ve enkaz takımı o halden bu hale getiren adama saygım var. Değirmen gibi ogutenden ziyade öğütülmüşten birşeyler çıkarmaya gayret eden bir adam var. 4 sene bı halt becerememisle 2 ay toparlama evresinde ki TDyi kıyaslamak birazda abes olurdu dogrusu

benim de saygım var ve gönderilmeli demiyorum da geleli 3 ay oluyor sanırım kadro, enkaz, öğütme sohbeti kısmını geçmiş olmamız lazımdı. rakip de küme düşünce oyuncularının bir kaçı tüyen başında max pttde çalışabilecek biri olan bir ekip biliyorsun ki. ayrıca torrent 4 sene kalsın 2 şamp, 1 adet tek golle kaçan şamp görsün o zaman bi halt becerememiş diyebilir misin o da bir adet ? benim için.

Hiç eleştirmenin,bu takımı kendi kurmadı bu orta saha ile bundan fazla top oynamazdi bu takım.Ama bu son maçtan sonra ben torrentten olmaz diyorum.Morutan,barış Alper hatta Hamza akman vs vs neden bu maçın son 30 dakikasında oynatilmaz.umarim kalan maçlarda aklını başına alır ve 2-3 genci gelecek sene için hazırlar.

Morutanın eksik gördüğüm ve torenti övme amaçlı anlaşılmasın,pozisyon futbolu oynatan ya da şöyle diyim titiz olan hocaların hiç biri kolay kolay oynatmaz,çünkü ayağında topu çok tuttuğu gibi sürekli çalım deniyor ,bi hocanın hızlı hücum düşüncesinde topu alan oyuncu almadan önce taramayı yapar ve aldığı an gereken en iyi işi yapar ,ortaysa orta yakın mesafeyse ve vuruşu güçlüyse şut veya oyunun yönünü terse çevirip rakibin savunmasını bozma v.s v.s
Benim düşündüğüm ilk sebeb bu ve belkide başka sebeplerde vardır,bay da akıllı futbolcu(futbol aklını geliştirmiyor yani)değil sadece alan bulup birebirde çalım düşünen bi oyuncu .

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aslinda torrenti de anlayabiliyorum, hala tehlike vardi, iyice garantiye almak istedi isi. Bu yüzden gencleri oynatmadi. Ama oynattigi orta saha da tam yetenek fakiri. Sonucta malzeme bu ne yapalim.

Geri
Üst Alt