Bi tık Berkana bi şeyler katmış gibi ama Berkana baya bi tık katmak lazım
Dönüp bakınca görüyorumki neredeyse hiç katkısı olmadı 4 ayda.

Kötü takıma bir tane genç dahi sokamadı.

Takıma istikrar kazandıramadı.

Üstüne işler kötü gidince aklımızla alay etmeye başladı.

Kendisinde hata olduğuna dair tek açıklaması dahi olmadı.

Ee FT de bunları yapıyordu diye rahatsızdık zaten, ne değişti

Genc oyuncu konusunda ben de cok kizginim.

Simdi degil de ne zaman oynayacak bunlar. Gercekten hic ama hic bir iddiasi yok bu takimin haftalardir hatta aylardir. Su ortamda bile bu cocuklara süre verilmiyorsa biz niye bu altyapiyi isletiyoruz. Hep disaridan oyuncu alacaksak kapatalim tamamen bosu bosuna masraf. Hem bize hem genclere yazik.

Herhalde bir Isik Kaan var bu sezon yarim saat falan süre bulan, o da tesadüfen kupa maci uzatmaya gitti diye. Yoksa süre bulan gencler disaridan transfer edilen Morutan Baris Alper falan, ki bunlari da aylardir göremiyoruz dogru dürüst.

Sonra altyapidaki gencler gitmek isteyince hain oluyor. Kimse kusura bakmasin ama ben olsam ben de gitmek isterdim. Stoper olmuyor gidiyorlar orta saha oynatiyorlar stoperde, sag bek olmuyor gidiyorlar sol beki sag bekte oynatiyorlar. Ama altyapidan futbolcu oynatmak ihtimaller arasinda bile degil.

HOCA MISIN TORRENT?????????

Kötü bir hoca olduğu kadar aynı zamanda kötü bir insan da. Kesinlikle iyi bir profesyonel değil ve art niyetli.

Goygoy bir yana: Biz çok mu iyi davrandık ki adam bize iyi davransın? Adam daha TR ye ayak basmadan edilmeyen hakaret,söz kalmadı.

O zaman onlara inat iyi antrenörlük yapip ya taraftari kazanmaya calisacaksin, ya da iyi is yapip sonra tazminati kapip baska adam gibi bir takimi calistirmak icin kendine reklam yapacaksin.

Bu kisi resmen art niyetli ve para mi versinlerde skib birakiyim kafasini yasiyor bir kac haftadir.

Goygoy bir yana: Biz çok mu iyi davrandık ki adam bize iyi davransın? Adam daha TR ye ayak basmadan edilmeyen hakaret,söz kalmadı.
Gelirken geldiği şartları biliyordu. Takımın kötü durumda olduğunu, Taraftarlar tarafından çok sevilen takımın efsane isimlerinden birinin yerini alacağını ve baskı olacağını biliyordu. Kimse bu adama zorla sözleşme imzalatmadı. Göz göre göre taraftar ve koca Galatasaray ile dalga geçebilmek için ayrıca bir karaktersizlik lazım.

Şahsen ben Fatih Terim'in gitmesini isteyen bir taraftar olarak geldiğinde elimden geldiğince kendisini destekledim. Benim gibi destekleyen de çok kişi vardır eminim. Ancak kendisinden bir yol olmayacağını çok kısa sürede belli etti.

İlk günden hakaret etmeyecektik.
Kim hakaret etti, bunun ne kadarından haberdar?

Ne kadar erdemli olduğunu da son dönemde belli etti zira.

Ya da nolacaktı iyi davransak başarıdan başarıya mı koşturacaktı

Kulüpteki herkes mübah ama taraftar kötü yani yine, ok.

Gelirken geldiği şartları biliyordu. Takımın kötü durumda olduğunu, Taraftarlar tarafından çok sevilen takımın efsane isimlerinden birinin yerini alacağını ve baskı olacağını biliyordu. Kimse bu adama zorla sözleşme imzalatmadı. Göz göre göre taraftar ve koca Galatasaray ile dalga geçebilmek için ayrıca bir karaktersizlik lazım.
Ben iyi niyetli demiyorum. Birisinden iyi niyet beklemek için ilk önce iyi niyetli davranmak gerekir.

Kim hakaret etti, bunun ne kadarından haberdar?

Ne kadar erdemli olduğunu da son dönemde belli etti zira.

Ya da nolacaktı iyi davransak başarıdan başarıya mı koşturacaktı

Kulüpteki herkes mübah ama taraftar kötü yani yine, ok.
Konu iyi niyet beklemek burada. Başarılı olur değil.
Daha ilk iç maçta adı okunurken ıslıklamayı duymuştur herhalde hakaretleri görmemişse bile.

Konu iyi niyet beklemek burada. Başarılı olur değil.
Daha ilk iç maçta adı okunurken ıslıklamayı duymuştur herhalde hakaretleri görmemişse bile.
Hangi maçta ıslıklandı yav

Maç öncesi kadro duyurusunu mu diyorsun

O sırada motivasyon konuşmaları yapılr soyunma odasında, haberi bile yoktur durumdan

Hangi maçta ıslıklandı yav

Maç öncesi kadro duyurusunu mu diyorsun

O sırada motivasyon konuşmaları yapılr soyunma odasında, haberi bile yoktur durumdan
Evet bunu diyorum.
Benim derdim Torrent değil burada Keramettin. Bugün Torrent gitti, yarın başka birisi geldi ismini duymadığımız; aynı şekilde davranırsak bunun sonu olacak mı? Sen benden çok diyorsun bizim çuvallar ile maaş verecek durumumuz yok artık diye. Yani orta halli isim yapmış hoca bile mali şartlarda zorlar bizi.

Sirf ft sonrasi geldi diye boyle bi adami yalayacak kadar olmadigimiz icin yuce yaradana sukretmek gerekir

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ne halt oldugunu geldigi ilk dakikada anlayip soyledik bazilari sirf kelin yardimcisi diye umut bagladi ama gercek ortaya cikti ha suc bu adamda degil bu capsizi Galatasaraya layık gören hainlerdedir

Geri
Üst Alt