1-2 maçı bir kenara koyuyorum , genel itibariyle en azından çok daha fazla pozisyona giriyorduk. Gol beklentisi istatistiğinde Trabzon'un dahi önündeydik. İçerde FB'yi eze eze top oynadık misal. Hiçbir zaman yoktu diyerek alenen yalan söylüyorsun.
Simdi ne durumdayız

FSO01_7XoAAzhDV

Arkadaş Mancini gibi tazminatını bırakıp giden kalitedeki bir insan 100 yılda bir kere gelir

Bu stajyer adam parayı bırakıp gitmez

İstifa etmesini filan beklemiyorum

Bir an evvel bu stajyeri hocası Pep'in yanına göndermemiz lazım

İkisi birlikte boş boş takılsınlar

Takıma herhangi bir şey kalabildiğini düşünmüyorum.

Olsa olsa duran top belki biraz.

Ama sahada futbol anlamında zerre heyecan bırakmayan bir takım var. Bireysel olarak Kerem dahil herkes geriye gitti.

Fiziksel olarak da çok daha az koşuyor ve dönen topları kazanabiliyoruz.

Bu kadroya olan inancı sıfırladı hediyeden önce.

Devre arası 3 maç için asker arkadaşının torpillesi Pena’yı aldırdı. Yüzüne bakmıyor Barcelona maçından beri.

Her türlü kötü hoca, ve bence iyi bir insan da değil. En az Lucescu kadar ağlak, tahammülsüz. Egosu da boş biçimde yüksek.

Hayatta 60 yaşında ilk defa bizim kalibremizde takım çalıştırıyor ve çalışkan diye övülüyor. Anlam veremiyorum. Tazminatı neyse verilip gönderilmeli.

Genede böyle TD ler ile uğraşmadık - ona da şükür. Rahmetle anmış olalım. (Güzel kadınlar konusuna koyasım geldi ama laf yemeğe gerek görmedim durduk yere :)

mfhgzfg.png

Şu tazminat olayı da efsane abartıldı ha.

Toplam 10 maç oynayan feghouliye 3.5 milyon euro maaş veriyoruz.
Yetmedi diagneye yarım donem parasinı verip sozlesmesini dondurduk.
Toplam 1 maç oynayan semihe menajeri dahil 1 milyon euroya yakin para bayildik.
pulgarın maasini veriyoruz 600 bin mi 800 bin mi ne.
5 mac oynatmak için kaleci aldik muazzam oynarken muslera fantazisine herifi bildiğin geri gönderdik. Olması gereken diagne yerine musleranin sozlesmesini dondurup sonra yallah demekti.

bütün bunlar olurken bir allahın kulu ne yapıyoruz biz para niye seçiyoruz demedi ama torrentin tazminatı varmış vuv.
Torrentin varsa kardeşim kenara çekil ekibin de kalsın biz seni yardımcı yapacağız dersin işine gelirse kalır işine gelmezse kalmaz.
Hayır istenen adam da yerli hocalar okan falan 1 swnedir hocalik yapmiyor gelecek ekip toplayacak falan.
Hayır profesyonel ekip var zaten bundan daha kaliteli bir ekip mi kuracak. Koca bir hayır.

Camiada net boş yapıliyor. Ekibi 750 bin mi ne alacak diyor lan gelecek hocanın ekibi se zaten asagi yukari aynısıni alacak.
Neyin peşindeyiz anlamıyorum yav.

hiç bi iddiamızın kalmadığı ligde, sözleşmesi sezon sonu bitecek gencecik babeli kazandıran taktik deha.

Bu adamın kaldığı her gün zarar yazıyor. Ligde alamadığın maçlar yüzünden kaybedilen Tff priminden tut, oyuncuların rezil oyunları dolayısı ile yaşadığın değer kaybı. Öyle veya böyle parasını alacak bu adam. 2-3 hafta önce gönderseydin en azından önümüzdeki sezona ait kadro planlaması açısından veri olurdu elinde. Torrent'in açıklamalarından anlaşılan o ki adamı göndermek için bir çaba da yok Burak Elmas'ta. Basına göndermek için çaba sarfettiğini yayıyor ama işin iç yüzü başka.

Geri
Üst Alt